Gå til innhold
Fiskersiden

hansi_199

Medlemmer
  • Innholdsteller

    89
  • Ble medlem

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av hansi_199

  1. har ryddet litt i is fiske utstyre mitt og har en god del nye stenger jeg ikke trenger..

    3stk lowson norwegian 135 heavy. veil pris per stk er 199kr stk selgers samlett får 300kr

    5 stk. wonder strike blue:

    Super Ultra Light action
    Colour: Blue
    Weight of fish: 0 – 10 lbs

    veil pris 599kr stk.selges samlett får 700kr

    1 stk. wonder strike silver.

    Heavy action
    Colour: Silver
    Weight of fish: 20 – 40 lbs

    veil pris 599kr selges får 125kr

    2stk wonder strike rød og 1 stk rosa.

    Colour: Red
    Weight of fish: 10 – 30 lbs

    veil pris 599kr stk. selges får 350kr

    dette er noe av det bedre som er på markedet, kjøpt nytt hos gero sportfiske i fjor vinter.

    ring eller send sms på 95904917 da jeg ikke altid er på forumet..

  2. riktig det som dacron sier.. jeg har aldri brukt flasher på (apex) kan være meg men apex har en ekstrem bevegelse så den loker veldig bra bare den hadde eller kjørt apex alene nerme loddet.. jeg selv bruker ikke flasher over 8 meter.. fisker skjelden under 15 meter etter ørret laks i ferskvann rundt her... en ting du bør prøve som jeg har fått effekt tift men fisk er apex først også spinner/wobbel bakk apex.. det har vært veldig bra noen dager.. er egentlig bare og prøve seg fram mest mulig jo mere du prøver jo mere lærer du.. men 1 ting er viktig hold orden på stenger og hva og hva som er ute.. får er kjedlig vis du får kjempe hugg av en stor fisk også går det inn i alt annet du har ute:-)

  3. er vel. greys sin som er din drømme stang?.. tekte og kjøpte stenger fra usa jeg da.. da jeg få mye dyrer stenger til en bedre pris:-) noe som veit hvem stang fra usa jeg bør kjøpe da? dem heter litt annet der.. men hva er forskjelen på en stang fra usa og stang fra europa? er det mere aksjon i våres eller di americanske?

  4. kjønner hva du mener med skal være moro da... tenkte litt på shimano talon kokanee, eller daiwa htg.. men vil kjenre ha 8.6tom stang da det er litt mere aksjon i en 8,6 en 7... er det noen som har prøvd noen av di americanske utgavene? sparte jo over 15000tusen kr på og kjøpe 10 noe daiwa lcx sneller der.

  5. driver og skal kjøpe meg nye trolling stenger.. var og kjøpte meg 10stk nye daiwa sg 47lcx.. men sitter og vurderer stenger! jeg fisker i mjøsa,venern, får deet meste,, liker og ha en esktremt følsom stang. har brukt daiwa megaforce.. og det har vært en bra steng.. men nye skal kjøpes.. og kravet er at det skal være like moro og ta en 2 kg ørret som en 6kg ørret.. så hva bør jeg kjøpe??

    vurderer sterkt og kjøpe stenger fra usa da jeg sparer mye penger på det..

  6. anbefaler di shark lodda!! di koster litt penger men fungerer veldig bra! jeg fikk ikke veldig mye fisk når jeg brukte "vanlig lodd" etter jeg gikk over til shark har det vel gått opp 30% mere hugg på rigg.. så er vært di pengene det koster.. dem er ikke grise billig men vært og prøve!

  7. skreiv litt fort!! det jeg mener er at npr jeg fisker i fjorden fisker jeg men rundt 6 stenger 4 på planer bort og 2 på rigg.. så klart det er ikke lov! men når du ser på disse dust`ene som driver med garn på utløp av elver blir jeg sur!.. jeg har som regel at jeg ikke tar med meg fisk under 60cm.. syndes disse reglene skulle vært forandret.. vi trollere tar med kanskje 10.fisk hjem i året men di som fisker med garn drar jo 20 fisk per garn eller mere! har likosm helt utorlig idiotisk regler.. er bare og fiske med hue og tenke at det skal igjen fisk til andre også:-P

    har fisket veldig mye i drammen fjord og tatt veldig mye ørret og noen laks.. og har dratt med meg kanskje 8 hjem og resten har blitt igjen.. di fleste jeg har dratt med hjem ha vært 3-4kg .resten har slippet uti! og tar dem om 2år nå dem er større:-P

  8. nye biler blir jo test kjørt på isen.. vinter hjul blir test kjørt på isen.. til og med politi biler anbulanse biler osv har blir test kjørt på isen.. hvorfor test kjører dem på isen vis det er ulovlig.. syntes det er greit at folk leker seg og har det moro.. noen steder må dem få rase fra seg! og så lenge dem tar hensyn og respekt så er det bare og kose seg..

    flere fiskere som dør i året på isen en bil ulykke på isen. etter det jeg har lest og kjønt så bare og kose seg,.. bedre og leke seg på isen en i trafiken!

×
×
  • Opprett ny...

Important Information

By using this site, you agree to our Bruksvilkår.