Gå til innhold
Fiskersiden

gadusn.dk

Medlemmer
  • Innholdsteller

    20
  • Ble medlem

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av gadusn.dk

  1. Så er familien overbevist, og vi tager til Romsdalsfjorden til juli..

    Er fiskeriet inderst i fjorden eller ude forbi Måna og op mod Molde.. Fjorden ser ikke ud til at have grunne, men en stejl side langs hele kysten. Hvor fisker man på sådanne skrænter..

  2. PikeWallis og Fiskersiden.no oppfordrer på det sterkeste at Steinsfjorden Fiskeforening innfører en klasse for c&r (fang og slipp) i konkurransen Steinsfjorden Gjeddefestival fra og med 2011. Vi ønsker også å stresse tanken om å gjøre festivalen om til en ren fang og slipp festival i fremtiden. Vi kan komme med praktiske opplysninger som behandling av fisk og gjennomføring vedrørende godkjenning av c&r fisk som meldes inn i konkurransen. Det er overraskende enkelt å gjennomføre en konkurranse på denne måten. Samtidig vil vi bevare bestandene i Steinsfjorden som raskt har blitt kjent som en av Skandinavias beste gjedde vann. Å finne folk fra Nederland og Tyskland på vannet er ikke lenger sjeldent. Disse fiskerene kommer langveis fra for å prøve seg etter de store gjeddemadammene som lever i denne sjøen. Ikke bare er det spennende at Norge blir sett på som en fiskenasjon, foruten saltvann og laks. Men disse fiskerene bidrar til lokalmiljøet rundt både Tyrifjorden og Steinsfjorden. Mange av de leier båt og hytter. Så det å bevare bestanden er viktigere nå enn noen gang.

    Hvis dette blir en realitet ønsker nok flere seriøse fiskere å delta på Steinsfjorden gjeddefestival i fremtiden, etter som sportsfiskere blir mer og mer bevisst på å bevare stammer som har en stor verdi i sportsfiskerens øyne.

    Med vennelig hilsen

    Fiskersiden.no & PikeWallis

    For å støtte opp, skrive ett svar "jeg støtter opp forslaget"

    Husk; dette dreier seg ikke bare om Steinsfjorden. Dette dreier seg om samtlige gjeddevann i Norge. Dette dreier seg om å endre synet på en fisk som egner til så mye mer enn gjerdepryd og skrekk for jordrotter. Gjeddefestivalen i Steinsfjorden er videne kjent i Norge. Samtlige som fisker har hørt om den. Å endre synet på gjedda og hvordan den behandles og respekteres, vil det gi ringvirkninger til alle kriker og kroker i Norge. Dette er ikke skal, skal ikke. Dette er din plikt som sportsfisker å støtte opp om! Uansett hvor du bor i landet.

    Jeg forventer mange, mange sider med støtte til denne saken! Vennligst bare post ett (1) svar!

    Det er absolut noget jeg støtter..

    Gadusn.dk

  3. Skal med familien på ferie til herlige Norge og vil gerne prøve et nyt fiskested.. Har været på Hitra og vil helst ikke køre meget længere nordpå.. Men hvilken fjord kan byde på (godt) havål og skate fiskeri.. vi er mere interesseret i arter end i kæmpe fisk.. Vi har egen båd med..

  4. Snella jeg kjøpte ble litt i minste laget, Shimano Technium 6000FB. Denne er like liten som 4000 i fysisk størrelse. Er derfor ute etter en ny litt større snelle til båtbruk og noe kastesluk.

    - Pris er viktig, maks og absolutt maks 1500,-

    - Str. Shimano 6000/8000.

    - Må ha lav utveksling.

    Aller helst ville jeg ha kjøpt en Saragosa 6000 eller 8000 men de er alt for dyre i Norge. Så er ute etter et bra, billigere alternativ.

    Fint om noen har noe å anbefale, evt. om noen har noe å selge er jeg interessert.

    Har lavet en test af Penn Slammer. En super tuff snella. Testen kan ses her (dk) http://www.gadusn.dk/grej.html

  5. Gotta ask the same question myself.

    I took a little trip there last weekend but couldn't get any decent fishing due to the bad weather and only having a little boat.

    The guy who runs the place will give you a map and point out the spots that are catching when you arrive.

    They were fishing in the shallow areas a short boat ride either side of the camping place for cod with small metal lures and shad jigs when we went but that may have had more to do with the weather than anything else.

    As for ling... the guy that runs the place has a monster about 29kgs in his freezer so he is sure to know :mellow:

    Sounds nice.....im looking forward to it....:-)

×
×
  • Opprett ny...

Important Information

By using this site, you agree to our Bruksvilkår.