Gå til innhold
Fiskersiden

Team Skoti

Medlemmer
  • Innholdsteller

    6
  • Ble medlem

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Team Skoti

  1. jeg har lyst på et kurs, for begynnere

    er der nogen som kan anbefale nogen kurs tilbydere???

    Vet ikke hvor du bor,men jeg skal ha fluekastekurs på Harestua 4 mil nord for Oslo.

    Da kommer Geir Grevstad som er en av landets beste kastere.

    Kurset er den 2 juni og 3 juni begge dager kl.17 00 En dags kurs koster Kr.500,- m/mat.

    Er dette noe som passer kan dere sende en mail til :team.skoti@gmail.com eller gå inn på www.teamskoti.no der finner du mitt tel. nr.

  2. Har fisket i Suldal og vet at det er mulig å få tak i kort. Prøvde å få til en guttehelg i "Skoti-hølen". Ser grei ut å fiske selv for ett par av de som evt skulle vært med, som er nybegynnere. Får prøve igjen i 2010 :blush:

    Det er mange fine vald i Suldlslågen som er lette å fiske for nybegynnere,både nedenfor og ovenfor "juvet"

    Det er nok riktig som en skrev at det har vært endel ledig,men siste året var det ikke bare å velge å vrake det kunne faktisk være vrient å få tak i kort. Så vær tidlig ute i år med å bestille.

  3. Jepp aa friste oss som har provd aa faa tak i kort, men faat beskjed om at det er fullt :P

    Det er beklagelig at ikke får plass,men dere får se på live hva som skjer,ser av innslag at noen lurer på om det er laks i Skoti nå,ja det er det opp til flere.

  4. Vanligvis rett dette ja Even. Det er nå en gang slik at i Lågen kan faktisk laksen gyte så sent som i februar, selv om det meste av fisken har gytt i løpet av januar. Slik har det faktisk alltid vært, ikke rart laksen i Lågen regnes som den seneste i landet!

    Dette har du greie på Hr. Mortensen, veldig bra. Fikk faktisk en forklaring på dette av min venn A.Lamberg i dag. Det viser seg at det oppstår i veldig mange elver at noen laks ikke går ut før smolten går ut,de kan faktisk være i elva helt til ny laks kommer oppover.

    Men jeg mener de burde komme seg ut og spise seg god å mette å komme tilbake mye større å stille seg foran kamera i SKOTI. :lol:

×
×
  • Opprett ny...

Important Information

By using this site, you agree to our Bruksvilkår.