Gå til innhold
Fiskersiden

vizer

Medlemmer
  • Innholdsteller

    14
  • Ble medlem

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av vizer

  1. Så seint i sesongen er det fisk over så og si hele elva. Sone 3 er jo den lengste sonen og prisen er den samme på den som for 1, 2, 4 og 5. 4 og 5 er man nok ganske alene og der er elva veldig liten da det er mere sidevassdrag. Vann er jo alltid en fordel, over sånn ca 50kubikk mener jeg å huske går fossen for stor til at laksen finner trappa og det kommer lite ny laks opp, men den som står der vil jo flytte på seg. Har fått laks der på juniflom og lita august elv. Man må bare tilpasse fiskedøgnet etter vannføring, er det lite vann og høy temp må man fiske natt/tidlig morgen før sola varmer opp vannet.

    Hei Holmen!

    Takk for gode tips :(

    Da skal jeg se om det ikke blir en liten tur til bjerkreim i begynnelsen av august! Hvordan er størrelsen på fisken? Regner med at det er mye smått? Hvordan er fisket i f.eks Lierelva i august i forhold til Bjerkreim?

  2. Hei,

    Vi er en gjeng som hadde tenkt oss en tur oppover i starten på august. Så hadde håpet å få noen tips om gode vald enten i orkla eller gaula. Gjerne noen som ikke svir langt ned i lommeboka, men som er overkommelig prismessig :) Tar gjerne i mot alle tips, og synspunkter!

    Skitt fiske.

  3. Tur på Jeløya igjen i går,fint sønnadrag men lite vann...kompisen Lars tok 4 sø(2 svømmer videre)største rundt kiloen,jeg fikk;torsk,sild,sei og en liten tass.Kan ihvertfall ikke klage på mangfoldet!Pirkete sjøørret som tok ytterst forsiktig,helt forskjellig fra forrige dagen...men det er ihvertfall liv... :) Pistus

    Grattis med variert fangst! Biter godt om dagen og været er jo helt fantastisk. Bare synd man må tilbringe dagen på den jævla jobben :(

  4. Ja, det er jo samme settet i Klasse 6, men til en hyggeligere pris.

    Noen som vet noe om snøret som følger med?

    Hvilke klasse er greiest til fiske i sjø, er jo ofte litt vind. Ser folk anbefaler alt i fra kl. 6 - 8.

    Fikk og ett tips om : http://www.gronbergsport.no/storefront.php?pid=417

    Ser sportsbutikken.no er litt billigere. Har sendt han en mail, og han skulle komme tilbake med en anbefaling. Har handlet en del der tidligere.

    Det viktigste er å finne ett sett som er grei kvalitet og som en nybegynner kan mestre uten alt for mye trening, da det blir ett tillegg til haspel.

    John

    Beklager. Fikk nemmelig ikke linken din til å virke ;)

    Jeg ville gått for en #7 stang. Da har du en bra stang som tåler godt med vind og som du helt sikkert kommer til å bli fornøyd med. Han prøvd en del Guideline-stenger, men ikke akkurat den stanga der. Vanligvis er Guideline veldig bra stenger.

  5. Endelig satt årets første! Liten tur ut til Faratangen i dag. 700g fin kondisjon, rød og fin i kjøttet. Rett i panna.

    Så flere som fulgte sluken. I tillegg vaka det en del, men det så ut som om det var småfisk.

    Til dere som ikke har kommet dere ut ennå og som ikke skal på jobb i kveld (slik som jeg), grip utstyret og spring!! Fantastiske forhold akkurat nå!

    Fikk nettopp en rapport fra en kompis som er i Sverige. Biter godt ute nå :) Fikk bilde av en pen fisk på rundt 1,5 kilo :) Deilig at det begynner å tygge godt!!

    Er jo grei fangst det da. Fisker dere fra land ved bryggene?

    Fisker stort sett fra land, med flue. Det gjelder å kjenne plassene er ute :) Da er sjangen mye større for å treffe mer fisk. På flatskjær får man fisk hvis man er der en hel dag. Hvis ikke, så skal bettet være veldig, veldig dårlig!

  6. Isen har nå gått på hele flatskjær ja :P Er noen dager siden nå. Har ikke gått så veldig mye innover i kilen enda, men fiske rundt flatskjær er brukbart i disse tider :D En kamerat dro 15 stk i går, så det er mer enn nok liv ute nå! Bare å hive seg i bilen! Svenskesia er jo endelig åpnet også :lol:

  7. Kommer nok til å bli folksomt hos søtabror når det åpner. Men som jeg sikkert har nevnt, var jeg og noen karer der første helga i april i fjor. Rossö. Fantastiske forhold, men vi fikk ikke en dritt. Var der hele dagen. Sluk, meite, flue og pontong-båt. Ikke et napp. Så hvis tempen er den samme der som her, noe den selvfølgelig er, så blir det ikke drømmefiske. Tror vi nok må vente et par uker. Men jeg skal nok ned første helgen jeg også :)

    Det er bare å prøve, prøve og igjen prøve :) Var ute en tur på søndag, ble 5 stk på en middels dag. Krystallklart vann gjorde sitt til at den ble ganske forsiktig. Hadde omtrent 10 napp, men de tok veldig pent. Forholda i Sverige er varienede, med tanke på isen. De beste plassene er fortsatt isbelagte. Men det finnes alltid åpent farvann :) Fiske på godplassene som er isfrie i Norge kan gi minst like godt fiske, om ikke bedre, enn å fiske på holmer og skjær i Sverige nå :)

×
×
  • Opprett ny...

Important Information

By using this site, you agree to our Bruksvilkår.