Gå til innhold
Fiskersiden

OdinBårdseth

Medlemmer
  • Innholdsteller

    174
  • Ble medlem

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av OdinBårdseth

  1. Det er det vannet som ligger på venstre side i retning Valebø? Har aldri hørt om fiske derfra, ei heller sett noen fiske der. Ikke at det behøver å bety så himla mye, ofte så er det jo et godt tegn at man ikke ser folk der man ønsker å teste. :D

    Hvis ørret og abbor er arter som kan være interessant så vil jeg tro at du muligens finner begge arter der.

    Ja, har hytte der og er masse ørret og abbor, men er ikke så veldig stort som regel.. Hender det smeller på ei røye også! Men det er jo et stort og veldig dypt vann så jeg lurte egentlig på om noen viste noe om isfiske der da det ikke er bare bare og komme seg opp dit på vintern :)

    Ingen som har hatt noe med vannet å gjøre på vinterstid? :P

  2. hehe.. tja ikke si det. var der nede for 3uker siden. og rodde ei litta runde.. fant noe ståsnører som noen polakker eller noe hadde satt opp. i det ene hang det en død gjedde på 13,2kg. i et annet var det 2 døde gjørs, 9,1 og 10,8 kg.. så er stor fisk der.. om dagen :)

    dumt ståsnørene står så lenge at fisken dør..

  3. Jeg har hatt flest napp rundt ved sivøya, men fått gjedde i en av vikene der også. Synd det ikke ble noe. har også vært der noen ganger uten noe fangst. Hvordan wobblere/jigger brukte dere?

    orker ikke se på wobblerene nå.. men en diger rød rapala med rødt hode og hvit kropp og en litt mindre rapala som ligner på en makrell rett og slett, som er midtdelt.

  4. ja, vi ble enige om det i båten på vei ut. Men det ble ikke stort til rapport gitt. Dorga rundt vannet, fram og tilbake i sivkanten og rundt øye of litt forkskjellig i 6 og en halv time, men det ble ikke en dritt. Et par smånapp bare. Men blir vel tur til søndag igjen. Hvor pleier dere å få mest på Akers?

  5. Husk riktig avkrokning- og veieutstyr hvis du får en diger gjedde eller gjørs hvis du skal sette ut fisken igjen. De fortjener ikke å veies etter gjeller eller henges opp i et tre for den saks skyld :)

    Her har du en liten peker med informasjon, du kan evt bruke en bærepose å veie fisken i.

    http://www.meite.org...hp?articleid=46

    Husk lang krokløsner! Lykke til :)

    Blir nok ikke noe veing med mindre jeg får en riktig diger en :)

  6. Da har jeg og et par kompiser kommet fram til at vi tar turen til Akers og leier båt til fredag!

    Har elektrisk motor som jeg setter på båten.

    Regner med at det blir for det meste dorging med wobblere. Spesielt langs de 400 meterne med siv.

    Også lurte jeg da på om det er noe liv i fisken der nå?

    Hva kan jeg regne med av fangst?

    Hva er snittstørrelsen?

    Kom gjerne med andre erfaringer fra Akersvannet! :)

  7. På stokkesida er det som du sier slutt med å låne ut båtene til andre enn medlemmer. Dette visstnok pga at noen hadde beholdt nøklene altfor lenge har jeg hørt. På Vearsida ligger det noen gamle slitne båter til utlån (for hvem som helst). Sjekk båten nøye før du begir deg utpå da de fleste er i tragisk forfatning. PS det er ikke lov å sette ut egen båt på Akersvannet!

    Er en bom som du må åpne og det er kasse for fiskekort og båtleie ved bommen

    takk for svar. hvor mye koster leie av båt? vi er 3 kompiser som skal spleise :P og jeg er 15 år så fiskekort er ikke no porblem ^^

  8. det man gjør er å legge ekstra penger i fiskekortet ved bommen på Vear/Tønsbergsida og krysse av for dette. står info på tavla.. Så er det bare å velge en båt som er merket UTLEIE 1, 2, 3 osv. båt nr 6 er desidert best. ligger på brygga til høyre.. noen av de er i veldi dårlig stand.

    har også privat nr til chris.(han som driver utleia) men gidder ikke legge det ut her, så hvis dere skal ha det så er det bare å sende PM elelr no.

    låner denne tråden litt :P

    ringte statoil stokke og de sa jeg måtte være medlem av stokke jeger og fisk..

    men da kan jeg bare slenge på noen extra kroner og ta en båt med god samvittighet? :)

    EDIT: Har nå snakket med grunneier og fått svar på det jeg lurte på. :)

    Han sa også det var et par sportsfiskere som hadde tatt 7stk på 10-12kg i helga!!

    Og at det var liv i fiske nå som det var kaldere i vannet osv..

  9. Heisann. Ringte Statoil stokke og de hadde vist nøkler til båtene i Akersvannet. Men da måtte jeg være medlem av stokke jakt og fiske. Stemmer dette? Husker jeg har vært med pappa dit før og vi har aldri vært medlem der. Er det et annet sted jeg kan henvende meg?

×
×
  • Opprett ny...

Important Information

By using this site, you agree to our Bruksvilkår.