Gå til innhold
Fiskersiden

borninsin

Medlemmer
  • Innholdsteller

    41
  • Ble medlem

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av borninsin

  1. Jepp. Skal opp å kjøpe meg en 0.18 sene etterpå.. tenker å kjøre sufix duraflex 0.18 med bruddstyrke på 3.1kg da jeg har hørt masse positivt om den sena til ferskvann og ørret fiske. 3.1kg bruddstyrke bør vel holde? Får neppe noe over det der oppe vil jeg tru, men kjipt da om det brått skulle sette seg på en skikkelig rugg på kroken :)

    • Like 1
  2. Vil jeg komme bedre ut av det om jeg kjøper en 0.18mm sene da? Om det går å sette på den snella?

    Rc-30 er jo lik 2500 snellene som jeg har lest at går bra på 4-15gr stang?

    nå vurderer jeg å dra tilbake igjen til uka å hente meg en mindre snelle enten i samme om den er inne da eller velge en annen, for kjøpte meg forskjellige spinnere og spesial fra 6-12gr. Ble mye rot det her... hahaha:)

  3. Da har jeg vært i butikken jeg handlet i igjen. Jeg fikk ikke byttet til Rc-20 snella for den hadde de ikke inne, men de hadde rc-30 så jeg tok den, vil det by på problemer med 4-15gr stanga? Kjøpte også en sene sufix xl strong 0.20mm 3.3kg som de sa funker bra til snella og fisket i både sjø og ferskvann. Kommer til å bruke monofilament da det er det enkleste for en enkel fisker som meg:) det er også det de andre gutta bruker der oppe selvom jeg absolutt ikke tviler på anbefalingen din

  4. Heisann. Var idag å kjøpte meg stang og snelle, men har tydeligvis ikke fått den hjelpen jeg trengte tror jeg.

    Drar opp til alvdal med en gjeng og skal hovedsaklig fiske etter ørret, ørreten der ligger på mellom 300gr-1.5kg og snitt vekta er på 400-700gr. Er elver, bekker og innsjø.

    Først vil jeg si at jeg ikke har all verdens med gronker om dagen så det må bli billig og greit!

    Kjøpte denne snella:

    http://www.skittfiske.no/WebPages/Produkt/ProduktInfo.aspx?plid=65320&WebSiteMapNodeID=1004005

    Liker den snella veldig godt da jeg også har hatt den til min sjø stang og den er billig så da ble det den, men skulle jeg kjøpt en av de lettere snellene til det fisket jeg har forklart over?

    Så kjøpte jeg en DAM nanoflex trout and perch 15-30gr 240cm

    https://www.askari-fishing.com/pages/productPage.jsf?productid=fishing/rods/predator-rods/dam-nanoflex-trout-perch-spin-zander-spin-pike-spin-rods

    Blir den stanga for stor tror dere?

    Titta også på en budgett stang kalt Ron Thompson trout mania 7-25gr og en Okuma Luremania på 7-20gr, begge to er 270cm lange, det skal visst være to kritikerroste stenger til en billig penge. Eller har dere noen tips til andre billig stenger?

    Hva er best til fiske fra land, 240 eller 270cm stenger og forskjellen på de?

    En siste ting jeg lurer på er hvordan sene jeg burde ha til dette fisket?

    Setter pris på alle svar og takker på forhånd!

  5. Heisann. Skal med en guttegjeng opp til alvdal over en helg å prøve oss på fisket i elvene og vannet der. Har aldrig fisket i elver før og lurte på noen tips og råd fra dere her. Hva slags sluker, spinnere, wobblere osv anbefales for ørret i ferskvann? Og er det noen spesielle fiskemetoder som funker greit?

    Kjøpte meg idag en ny stang dam nanoflex 15-30gr trout and perch, det er en 2.4m lang stang. Vil denne fungere til dette fisket tror dere?

  6. kult :D hehe trodde det var jeg som dret meg skikkelig ut jeg nå og at det var kun jeg som hadde trua på denne metoden i mangel av utstyr! Takker for svar folkens!

    Noen som vet om noen gode plasser med litt dybde, gjerne fra brygge eller molo i fredrikstad området? har prøvd dette på på dypeklo men det gikk ikke så altfor bra iogmed at det ikke var særlig dypt der! fikk en bitteliten stenbitt som jeg hadde hektet på når jeg sviva opp bare!

  7. Har en vanlig kaste stang som jeg setter lodd i enden av snøre på, fester deretter 3 kroker oppover snøret med litt sene så de henger litt ut fra snøret og setter på agn for så å kaste ut, la det synke til bånd, sveive inn til snøret blir stramt å holder det stramt! Funker dette i mangel av ordentlig utstyr?

  8. Skogen i Engelsviken.

    Meny-butikker

    Ørebekk er det noen som selger mener jeg, samt rett over kråkerøy-brua retning Hvaler 100m på høtre side etter Shell stasjonen.

    Er de jeg kommer på nå iallefall som selger sjømat.

    stemmer det.. ørebekk fisk og villt ja!! Takker for svar, da blir det en ordentlig sjømat middag imorgen;)

  9. Grattis. Satt den på en av de nye slukene du kjøpte eller? Tok du den ved stupetårnet da, eller fikk du den i innløpet mot brua?

    Takk, takk :)

    Jepp satt på en av de nye ja.. satt på en falcon sluk!! Innløpet til brua ja!! etter en runde rundt hele dypeklo uten ett eneste napp og turen egentlig var på vei hjem igjen.. gikk å banna å svertet og var flyforbanna å så vaket det brått ved innløpet og jeg hev ut sluken og brått satt den gett!! morro :)

    Åssen setter jeg inn bilder forresten?

×
×
  • Opprett ny...

Important Information

By using this site, you agree to our Bruksvilkår.