Gå til innhold
Fiskersiden

andref

Medlemmer
  • Innholdsteller

    145
  • Ble medlem

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av andref

  1. Selger min shimano stradic ci4 1000 følger med ekstraspole ci4 1000 fml, spesialspole for flettetsnøre med liten diameter. Perfekt for ørretfiske og sjøørretfiske.

    Snellen er nylig overhalt med ny knivbolt, også oppgradert med to ekstra kulelager av høy kvalitet, gjør at snellen er supermyk å bedre enn ny. Er da 8+1 kulelager istedet for standard 6+1. Er også nye karbon bremseskiver i begge spolene, dette også enda bedre enn standard filt skiver som er orginale.

    Bud over 1500!

  2. Synes det er fullt av 3-4 delt 7-9fot haspel stenger jeg. pluss mere og mere travel stenger som er 4-6 delt i samme lengdene.

    Fler delte stenger og travel stenger blir mere og mere populært.

    Er endel flerdelte stenger, men stort sett alle disse er med toppaksjon, den stanga jeg har bygget av en fluestang har 3/4 aksjon. Bruker stanga med en amb 2500 multiplikator å da er 3/4stenger ett must.

    Stanga er en 9' vision nite klasse 7 som er strippet for ringer, snellefeste å kork. Siden det er en multiplikator stang er ringene satt på motsatt side av de opprinnelige. Brukte 14 microringer for å få best følelse igjennom stanga, samt best kasteegenskaper. Stangen fungerer utmerket å er en fryd å kaste lette sluker med å kjøre fisk på. 5 delt stang er helt perfekt siden jeg bruker den på fjellvann som ligger høyt.

  3. UL (eller L som 3-14 heller er) stang til multisnelle kan du se langt etter på det norske markedet. Eneste som muligens kan funke er vel Berkley Skeletor Pro 8' 5-20g, koster vel 1499,- på Villmarksbutikken.

    Hvis ikke så kan du jo alltids sjekke ut tacklewarehouse.com eller plat.co.jp, mye gøy i det store utland... B)

    Og forresten, skal du kaste under 5g greit med multisnelle kan det fort bli dyrt.

    Har lett igjennom det store utland jeg også.ble til at jeg bygde meg en helaksjon ul stang av en fluestang. Den ble helt fantastisk, 9 fot med 14 keramiske micro ringer! Anbefales å gjøre det selv.

  4. Skal lakke egne kastewobblere til Fjellørretfiske. tenkte å bruke disse som utgangspunkt i mønster å farge til prosjektet.

    http://www.landbigfish.com/popupshowcase.cfm?photo=114237

    http://1.bp.blogspot.com/_abkRtEXeWDM/SP70RWsnn_I/AAAAAAAAABM/wR6LXEfusCk/s1600-h/rapala_wobbler.jpg

    http://www.solvkroken.no/produkter/fiskeutstyr/sluk-spinner-wobbler_0/wobbler_0/solvkroken_lax_wobbler_7_cm

    Noen som har tips til andre møster, farger jeg må h i slukskrinet????

  5. Blir spennende å høre hvordan resultatet blir - kunne fort tenke meg å gjøre noe lignende selv om dette blir full klaff...

    Ble ferdig med stangen for noen mnd siden, vært å prøvet den idag! Helt fantastisk! Anbefales å lage en stang selv, litt dyrt, men ganske enkelt å lage en bruksstang( er ikke noe smykke akkurat) skal poste noen bilder og en raport senere.

    Trenger noen tips til hvordan jeg skal få mindre brems på 2500 snella? Halvkilos ørret er desverre litt puslete til å dra ut noe serlig snøre?

  6. Stangen er definitivt ikke slaskete - ihvertfall ikke i forhold til min definisjon av ordet. Den er kanskje heller litt i det stiveste laget, og litt for lavt klassifisert - den er en drøm å kaste 17 grams kystwobler med for å si det slik. Er spent på hvordan den er å kjøre fisk på.

    Tipper 10'6" utgaven med lenger tupp vil være mer som forventet av en slik stang.

    En #7 Fluestang må da bli veldig myk og... tja - slaskete..?

    Har ikke fått testet den enda, men jeg har valgt en ganske stiv stang, selv om den er en 3/4 - full aksjonsstang. Flueblanksen er litt anderledes bygd enn andre stenger, tuppen er rask og ganske stiv for å presentere fluen bedre. Tror ikke den skal bli slaskete. Skulle passe bra til ørretfiske med lette slukvekter.

  7. Heisan - jeg kjøpte nettopp en stang fra Daiwa. Jeg fikk en leverandør på ebay til å lete gjennom markedet for meg og hun kom tilbake med denne i 9'6" 3/16oz - 1/2oz utgaven http://www.gamefishi...php?f=2&t=36512. Tilsvarer ca 5 - 15 gram. Den finnes også i en 10'6" - ville vurdert den var jeg deg...

    Husk at "Casting" er med trigger. Denne stanga kostet meg ca $90 + evt toll. Jeg kjøpte den sammen med en annen stang og fikk fri frakt... Vet ikke hva det ble til slutt.

    Jeg har ikke fått fisk på den, men vet at den kaster bra... Har brukt den sammen med en trimmet 2500CI.

    Planen er å etterhvert trimme opp en 1500C snelle for denne stangen - dette vil nok redusere kastelengden noe, men totalfølelsen vil bli bedre tror jeg.

    Leverandøren på ebay heter "catfishsupplyco" - opplever god og rask service herfra. Har kjøpt flere Loomis stenger fra dem...

    Lykke til :)

    Vurderte denne i lang tid, men den har rask aksjon så jeg ble fryktelig usikker. Endte opp med at jeg ikke tok sjansen, redd for at den ble for rask å kom til og virke slanskete?

×
×
  • Opprett ny...

Important Information

By using this site, you agree to our Bruksvilkår.