Gå til innhold
Fiskersiden

Sjarkarn

Medlemmer
  • Innholdsteller

    2 139
  • Ble medlem

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Sjarkarn

  1. Ble en liten tur på et liten tur på et ganske sikkert røyevann i heimtraktene, Med Frank som guide ble det noen pene fisker denne dagen=) Vannet leverer ofte 3-5 hektos fisker som jo er perfekt steikefisk! Hadde et fint "bett" i starten og mister flere fisker i hullet, men fikk vertfall opp en fin røye på rundt 450gram=) Frank fikk jo som vanlig 5!

    Noen bilder

    DSCF1019_zps4a0849cb.jpg

    DSCF1021_zps9e0f8bae.jpg

    Nikolassisen i full sving!

    DSCF1018_zpsa7e778af.jpg

    DSCF1022_zpse8e8eea0.jpg

    Pen fisk!

    DSCF1024_zpsf2a4e675.jpg

    mmmm!

  2. Av de hilux eierne som jeg kjenner som har hatt et flertall av disse anbefaler ikke modeller over 06. De mener vertfall at de er blitt mye dårligere.. Har du vurdert D-max? har kjørt en god del med disse og må si jeg liker dem godt! litt stiv men veldig solid bil. Spesielt den helt nye, ikke bare ser den mye bedre ut, men den har en kjørecomfort som jeg vil sammenligne med amaroken(minnes nesten om en personbil) og interiøret er langt over de andre pickupene. De har også blitt kvitt den stive følelsen i bilen så den er rett og slett kjempegod og kjøre med!

  3. Har selv ei lanber gyttorp o/u 12/76 og er storfornøyd med denne, jakta sålangt går på småvilt sålang, trivelig og traske milevis i fotsporene til Nikolassisen som allerede har støvsuget terrenget=) Ellers tenker jeg å skaffe meg ei SX3 12/89 og plaffe gåsa med, utrolig flott hagl!. Blitt lite med ryper i år men har fått brukt mye tid på og ta ut plenty med kråker og ravn, bare reven igjen som er vanskelig og få lokket inn. Men et par prakt orrhaner har det jo blitt:)

    Er også gått til anskaffelse av ei Browning M1000 Eclipse 308w med en meopta meostar 4-16x44 som skal bruker på kobba nå til året, noe som jeg gleder meg enormt til!

  4. Noen som aner som ca. hva den innvendige diameteren på toppringen til extremejiggeren er? Fikk tak i en ny til powerjiggeren men siden jeg måtte kappe av et par cm etter skade så passer jo selvfølgelig ikke den originale:) En annen sak er jo om det er stor forskjell på størrelsen på disse slik at det blir et problem. Har ingen av stengene hjemme så får ikke målt selv..

  5. Ok, joda holdt vel egentlig på og kjøpe meg en ny Isuzu(er egentlig pickup mann:) tidligere, men vettet tok tak og jeg tenkte og holde lånet nede pga. etablering.. Så målet er og finne en bil hvor jeg ender opp med det samme restlånet etter innbytte. Får se hva det blir til=) Takker for svar.

  6. "

    Ambassadeur CS Pro Rocket er en spesialversjon av CS Rocket. Modellen er oppgradert med hardkrommet messingstativ, sentrifugalbrems med 6 bremsevekter, IAR corroteck-behandlet frinav og carbon matrix bremsesystem. "

    Det er vel forskjellen, dette er en kjempe snelle, den er flittig brukt her oppe til lettere sjøfiske, men de har vel også fått kveite på 20kg + på den også! Tror nok du tar en trygt valg på begge, bunnsolid snelle. Men skal du legge vekt på at du kan få/prøve og få storfisk på denne ville jeg valgt pro rocket siden det er en bedre og mer solid brems.

  7. Fikk men en fin luke i mellom alt skitværet her forrige helg, fikk pakket utstyret og kastet loss.

    Turen var planlagt til og fiske meg igjennom skagøysundet og ta det videre ut der i fra, men da jeg var kommet meg et stykke ut kom plutselig skodda og jeg så vel pent lite. Siden jeg enda ikke hadde knødd meg til og montere plotteren så bestemte jeg meg for og holde meg litt innafor hvor man er godt nok kjent til og navigere på lite sikt. Timene gikk og jeg kjente ikke liv i andre enden av snøret, det eneste jeg hørte var den konstante plaskingen rundt meg, som da er enorme mengder sild som er i området for tiden.

    IMAG0141-1.jpg

    Tok fram hekla og fikk meg fort noen eksemplarer, satt en liten filet på en tequila sunrise og sekundet denne traff bunnen smalt det til. Jeg merket fort at fisken ikke var særlig stor men kan ærlig si at dette er den mest morsomme kveite jeg har hatt på. Selv meg brukbar brems ga denne fisken flere flotte utras og en fantastisk fight. Etter en liten stund kom kveita opp og den ble pent tatt opp i båten.

    IMAG0147-2.jpg

    Det viste seg og være et pent lite frimerke på runde 10 kilo, må vel ærlig innrømme at selv om jeg håpet på en større fisk var det alvorlig godt og få opp en kveite igjen.

    Skodda ga sakte men sikkert etter og jeg fikk flere fantastiske øyeblikk med mye hval som svømte rundt båten, kobber som herjet og ørnen som "moillkosa" seg. Rett og slett et fantastisk dyreliv når det er så mye åte tilgjengelig, men tror dette også kan være et minus da fisken mest sannsynlig er overspist. Da får man bare håpe at været bedrer seg utover høsten slik at man får seg noen turer til.

    IMAG0146-1.jpg

    Har også anskaffet meg en ambassadeur 6600 C4 med en lawson troutrigger til lettere fiske, virker som en smuud snelle og en god kombinasjon.

×
×
  • Opprett ny...

Important Information

By using this site, you agree to our Bruksvilkår.