Gå til innhold
Fiskersiden

Steinar..

Medlemmer
  • Innholdsteller

    13
  • Ble medlem

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Steinar..

  1. "fikk ei gjedde på 11.5 g når jeg var 10 "

    En sånn liten fiskepinne er da ikke mye å skryte av steinar :lol:

    ja da var jeg 10 blitt fler enn den du :P .for å skryte litt så tok bestefaren min ei gjedde der på 19 kg. :o blir byen i dag jøgga.så er du med i elva i morra?bra forhold nå..men det viktigste at mann kommer seg ut av hus.får nok ett mas av kjerring og unger i morra,er altid sånn når mann har vært på byen dagen før..da er det dellig og kunne stå heller ligge ved elve kanten i fred :wacko:

  2. Hva er denne hetsen du må dra så veldig langt, har du veldig behov for å forsøke å dra meg ned eller noe sånn. Du skriver ingenting opplysende eller særlig gjennomtenkt her. Bare ren dritt. Du må føle deg overkjørt, men hva er dette med at jeg har sagt til "alle" at jeg er sørlandets beste sjøørretfisker? Har prata endel med deg og ikke få gangene jeg har bare måttet la det komme inn det ene øret og rett ut det andre.

    Du virker provosert av kunnskapen min Steinar og det er bare så dumt. Du har jo knapt fiska før de siste årene, og det er jo helt topp. Men du er vel mann nok til å kunne godta at noen har mer erfaring. Uten å ty til slike knep som bare folk med lite selvtillit tyr til.

    tror vel mest jeg har fisket like mye som deg..men kansje på andre ting..fikk ei gjedde på 11.5 g når jeg var 10 og fisket hele livet mitt på sjøen..mens du har gått rundt inne i brakkvann..og dette begynner og bli noen år..det vet du også får vi er da like gammle.men greit Ken..heiser det hvite flagget..dette blir feil..skitt fiske..

  3. Asmund, du må snart passe kjeften din .Vi har tross alt gjort noe for å øke sjøørretbestanden! Å bruke den generelle nedgangen mot oss er pateisk. Du fremstiller deg som svært dum. Og den geipbruken din blir bare tristere og tristere.

    Steinar, om du syntes Lygna er bra fordi du fikk en svele javel......Spør oss som kjenner elva om hvordan det var. Du er ikke

    erfaren nok til å kunne utale deg dessverre. Enkelte fisker blir jo tatt, men det stabile fisket man forventer etter et par tre flommer svikter totalt. Sjøørreten er nesten borte og smolten dør når aluminium blir felt ut i brakkvannet.. Oi nå gikk jeg vel for lang............

    Lei av denne tråden som gjennomsyres av maskuliniteter og amatørslige holdninger.

    En venn av meg fikk sin første laks på stang i en liten lureelv i Mandal her et år, det betyr ikke at den elva er en bra lakseelv. Lygna skulle ha ligget på 2-3 tonn i sesongen, nå er elva i en situasjon der det kalkes for laks, men det er fremdelses nok surt vann som aktiviseres på våren i Kvavikfjorden. Allikevel er det nok gytelaks til å spolere for sjøørreten, altså får man en nesten usannsynlig kombi av mye lakseyngel, men lite tilbakevandring.

    Steinar, jeg gratulerer deg med lygnalaks, kanske du kunne guida oss som ikke har like mye hell.............

    Lygna er meget elendig til nå i år, og de som hevder noe annet har ikke satt seg inn i saken eller kjenner ikke til elva.

    Jeg sier ikke at jeg er sørlandets beste fisker Steinar...Herregud, jeg har bare prøvd å skape en litt mer dyptpløyende debatt. Uten å lykkes.

    Det er da ikke så vanskelig å lære seg å fiske, er man ivrig klarer man det!

    Dere er knall alle sammen til å fiske og jeg vet dere også er opptatt av bestandene

    Det er derfor jeg finner det så underlig at jeg tidvis blir hetset så inne i helvete.

    Tenk hvor patetisk det faktisk er at Asmund tør å spekulere i om det vi har gjort for sjøørreten ikke har vært godt nok, akkurat som jeg/vi skulle være skyldige i nedgangen

    Forøvrig er det meget bra med sjøørrret her i Mandal, kanske Asmund burde være litt mer ydmyk når han får en sånn fin fisk som han fikk. Hvor mange yngel har han sørget for at lever opp-

    Jeg blir forbannet av slike ynkelige mennesklige svakheter, og tenk at de også får gehør.

    Nei, jeg blir bare trist jeg.

    Jeg kjenner mange her nede, og har mange gode venner som fisker. Men den stilen noen av dere kjører er ikke særlig intelligent dessverre. Tror Erik R kan skrive under på at Lygna er nede for telling. Veldig mye tyder på at vi går mørke tider i møte, laksen er truet, ingen bryr seg. Jeg ser for meg at det handler om størst fisk også den dagen Mandalselva gir 500kg totalt-

    Bilder av glade grådige fluefiskere som smiler med laksen i vidvinkel........

    Ungdommen laster ned stadig mer nedbrytende kultur i form av musikk og film, spill og porno. Vi burde virkelig ta tak i disse tingene. Det er ikke mange unge som fisker og med den politikken som føres i Norge blandet med utdøende emosjonell intelligens og tilstedeværelse er det ikke så vanskelig å forestille seg hvordan det kan bli i fremtiden.

    Jeg er optimist i egen kraft, jeg tror på meg selv og min påvirkning. Jeg et akkurat nøyaktig hvordan jeg blir oppfattet av de redde og egoistiske. Men jeg vet også at det er slik man skiller klinten fra hveten.

    Dette er ting som bør bli gjennomført i sørlandselvene.

    1 biotopforbedringer i alle sidebekker og i hovedelver der gyte og oppvekstmiljø er forringet. Som regel er det menneskelig aktivitet som ødelegger. Motivet er penger.......

    2 Unaturlige hindringer for oppvandrende laksefisk må fjernes, tenker ikke da på stokker i Haugefossen..............

    Masse mer, men responsen uteblir nok så jeg holder meg til mine nærmeste.Noen av dere får knipse bilder......

    Du vet best..aller best..nei kan jo ikke gi noen tips til 1 som kan og vet alt.vet jo forholdene er dårlige her i sør.men at det ikke er fisk i lygna er tull.det er svært lite folk som fisker der og svært få av dem lokale bøndene som fisker der melder ikke inn fisken.han vi snakket med hadde tatt fisk hele sesongen der og fisket alene så si hele sesongen.men var ekstremt bra nå..men dette vet jo du..og noe mer om..og ikke kom og si at du ikke har godt rundt og sagt du er sørlandets beste s.ø fisker.du har jo sagt det til meg og folk jeg kjenner. :) men synes vel det er litt patetisk av deg og løpe rundt her i mandal og selge små S.Ø og H.A når det er sånn som det er..
  4. Kom just hjem fra Lygna MÅTTE bare oppleve dette ekstreme dårlige fiske dere snakker om...fisket 3.t, der fikk ei svele på kiloen som jeg pent slapp ut igjen siden det er så lite fisk der :D og hadde kjenning på 4-5 laks.traff folk som hadde fått bra med fisk og så bra fisk..så dere må nok heller komme dere ut og fiske i stede for sitte hjemme og klage på nettet :P ( flue valg pero`s ga meg etter jeg mistet den :( )

  5. jeg kjenner deg godt fra før Ken.og synes du er 1 grei kar..men skjønner ikke helt hva du putter i deg for tiden..Problemet ditt når det gjelder fiske,er att du går rundt og sier det at du er sørlandet`s beste fisker og vet mest..det må du bare tro,og si..det seier seg bare litt om deg (vet du vet mye og kan fiske)..men du må tåle att andre også har meninger og kan kansje fiske opp til ditt mål :o ..og er alltid du som blir provesert først heller proversere med noen med Ken`s fasitt.. uten jeg skal rakke ned på noen seier du..Men sånn er det..selvfølgelig blir det konsekventer av sånn..men jeg synes det er bra folk har forskjellige meninger MEN mann må være åpne får og høre på hva andre også mener..er kansje ikke alltid sikker din fasitt er riktig for alle andre :D

  6. Ha ha ha ha aha haha h

    Pero, nå er du vel kjekk!

    Dette er en sinnsyk tråd og jeg ble bedt om å lage en annen tråd ha ah

    Du burde lage enda en tråd, den kunne hete: Jeg og Asmund er elvesjefene og jeg liker ikke flomfisket i Lygna da det er for makrellaktig fiske der.....Hah ah ah ha he he..........

    Var det ikke morsomt når du dorga en haug av smålakser utenfor munningen til Audna, det finnes jo bilder av den bragden også.

    Det er bare litt morsomt. Jeg mener, likere makrellfisket kommer du ikke.

    Jeg syntes det er morsomere med mye hugg enn få jeg, laksehugg må man jobbe for. Ikke mange dagene det er bare å hive de på land. Heldigvis i en normalsesong, men nå er det LITE fisk i lygna.

    Når du nevner dette så fisket jeg med pero stort sett hele den uka,og det var vel 5-6 andre båter som dorget etter laks også der.det morsomme var att vi snakket vel med alle de,og de hadde ikke fått en eneste laks og laksen var ikke kommet bla bla.. som sagt: mann må jo finne laksen,og som Aasmund seier er det en fordel og kunne fiske også :rolleyes:

  7. "Skarvøya"

    Fett det, ser det er gang på fisket der om dagen. Hvilken sone og hvor fikk du fisken?

    Skarvøya..greit der..ikke så mange som vet om spottene der,og får stort sett gå alene der.men tas bra fisk der viss du vet hvor mann fisker.

  8. Bare hyggelig.utrolig fin S.Ø bare gøy og ta bilder av sånt.skulle kommet 5 min før så skulle jeg fått hjelpet deg,men fint med ett minne med sånn fin fisk,at ikke det var ei svele med kroken i ryggen :) fint det er flere som får oppleve den svømme turen :) jeg måtte gjøre det samme med 1 laks på 3.5 kg fikk den på siste kastet,da hadde jeg gått så lang ned så jeg måtte også svømme henge i trene ned over :D håper vi får flere fine historier og bilder utover ses.

×
×
  • Opprett ny...

Important Information

By using this site, you agree to our Bruksvilkår.