Gå til innhold
Fiskersiden

Cheron

Medlemmer
  • Innholdsteller

    47
  • Ble medlem

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Cheron

  1. Godt Nyttår!

    Lenge siden jeg har vært her inne. Men blitt mye ørret i sommer/høst! Største på 800 gram fjellørret her på Høyjord ;)

    Skal på isfiske i morra for første gang, handla meg ei pilke og litt småtteri i går..

    Tenkte å prøve meg på Merkedammen. Noen som vet om det er fisk å få der?

    Takk

    Ble 5 mikroabbor fordelt på 3 personer :) Men turen var fin! Bål, kaffe og pølser..

  2. Jeg fisket sammen med våre beboere fra Stiftelsen Signo, menneskene som bor der er psykisk utviklingshemmede. Hver torsdag er vi i Melsomvik der vi griller, fisker krabber, fisk og opplever hvordan det er å være ute. Total opplevelsen for dem å se en sprell levende fisk som deretter ble stekt på bålet betyr mer for dem en at fisken burde blitt satt ut igjen.

    Så skjønner argumentet ditt, men som faglig jobbing med mennesker lot jeg det utgå.

  3. Jeg har 2 søylet å mekkeverkstedet mitt og er veldig fornøyd med det.. Har også sett på disse 1 søylene til å ha hjemme i garasjen, men synes de blir litt ustabile og som flere sier her "skaper bry" om du skal skru midt under bilen så jeg er usikker...

  4. Joda, det fungerer det også, men ikke like bra som om sommeren synes jeg. Sikkert fordi det er mye mørkere om vinteren pga snødekt is. Men også lav temperatur kan ha noe å si kanskje.

    Ellers er jo hvitting og Kolje typiske agnfisker. Til torsk fungerer pilken noen ganger vel så bra som agn gjør. Men en makrellbit på kroken under pilken øker nesten alltid torskefangsten ved pilkefiske etter min efaring - både sommer og vinter. Selv om en pilk uten agn får mer livlige bevegelser enn en pilk med agn på krokene.

    Takk. Nå ble jeg litt opplyst der og :) Som jeg ha sagt rundt omkring på forumet.. En eller annen gang skal jag få prøvd isfiske! Men har ikke isbor eller noe som helst. Så må finne en løsning der før jeg begir meg ut på isen med stanga mi :)

  5. At Babel sa nei synes jeg også var greit B) For håper Rafa nå gir gutten sjansen som ren spiss! Torres er det ingen som truer plassen til, men likevel.. Gi Babel muligheten som spiss med den farta han inehar... Og gjerne gi han 6 kamper fra start så han får "spille seg varm"... Har vært aktiv fotballspiller selv på høyt nivå ( 1 divisjon ) og vet hvor vanskelig det er å komme innpå!

    Irriterende at vinteren kom til England også, for hadde trua på 3 poeng mot Tottenham, da var vi kjapt ganske nærmere topp 4! Har trua på 3 plassen jeg faktisk...

  6. Paradokset med StevieG er at man sier "at han ikke har vunnet noe".

    Mannen har vunnet alt, med unntak av en ting; Ligamesterskapet.

    FA- og Ligacup. Uefa-cup, Champions League.

    Og dette i klubben som han er oppvokst i.

    Hvor mange får egentlig den æren?

    Det poenget skjønner jeg. Mente nå heller at han har lyst å oppleve å vinne noe hvert år. Som blant annet Chelsa og "laget vi ikke nevner med navn" har gjort i de senere år... Men at han er trofast mot Liverpool er berundringsverdig! Ikke misforstå meg nå :)

×
×
  • Opprett ny...

Important Information

By using this site, you agree to our Bruksvilkår.