Gå til innhold
Fiskersiden

Tollef

Medlemmer
  • Innholdsteller

    80
  • Ble medlem

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Tollef

  1. Ja fy fADER dette var kos på høyt nivå! Etter to dager med skitvær ble det fint, og vi kunne for første gang i år fokusere på kun kveita. På Sørøya og andørja ble det mye steinbit og torsk, men.. ingen kveite. Etter 8 timer med geir (persa) var det uungåelig å ikke få kveite. Spørsmålet var bare om hvor stort det skulle bli.

    Takk til særlig Geir og Jonas med bidrag fra Frank som gjorde dette til en knall opplevelse, og satt meg igjen med to nye perser på kveiter, den ene slo den andre.

    Denne turen gjorde oss bare enda mer sugne på å komme tilbake til neste år så regn med det! Thor sa han skal bade når han tar kveita over 50kilo, og det løfte skal han innfri forhåpentligvis til neste år :thumbsup:

    og en ting til..

    THUNDER FISHING TEAM WILL BE BACK! :pic:

  2. Har generelt dårlig erfaring med tica. Hadde en tica team st 458 (tror jeg). Bremset funket ikke skikkelig, så jeg åpnet den opp. Mange løse deler og endel rust samler seg. Og dette var etter noen dager i nord norge. For min del ville jeg styrt unna.

    Gå heller for ambassedouren.

  3. Jeg mener det er denne modellen jeg har, som jeg kjøpte for et par år tilbake. etter kun første gangs bruk var dere store feil med bremsen, prøvde å åpne opp for å finne feilen, men fant ingenting. I min mening var dette et dårlig kjøp fra min side, og har aldri siden bevegd meg i nærheten av tica team st modellene.

    Men kan være jeg som sagt fikk en med produksjonsfeil..

    Lykke til med kjøp og bruk!

  4. Har sitti å titta litt på ebay i de siste dagene og ser at Omoto sneller selger som varmt vetebrød.

    Er det noen som har testet disse?

    Denne falt mest i smak http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=110444782310&ssPageName=STRK:MEDWX:IT

    Har vært og snoket litt rundt jeg også og sett etter omoto sneller. Jeg har sett på omoto vs 10 modellene, tenkte jeg skal kjøpe meg en fra ebay siden disse er mye billigere enn andre steder. I sommer da jeg var på sørøya, fisket en fra nordic sea angling med en omoto snelle, tror dette var en vs 10 da (ikke helt sikker) dette var den samme snellen som var innehaver av den tidligere norgesrekorden på kveite, 196 kilo hvis jeg ikke tar feil.

    Så tror snellene fra omoto absolutt er å anbefale! selv om jeg ikke har prøvd de i action.

    Men så kom jeg også over disse Avet snellene http://www.cabelas.com/cabelas/en/templates/links/link.jsp?id=0030714120157a&type=product&cmCat=SEARCH_all&returnPage=search-results1.jsp&Ntk=Product_liberal&QueryText=avet&sort=all&Go.y=0&_D:hasJS=+&N=0&Nty=1&hasJS=true&_DARGS=/cabelas/en/common/search/search-box.jsp.form23&Go.x=0&_dyncharset=ISO-8859-1

    Jeg står mellom disse to, noen som har erfaring med begge merkene?

  5. En penn Vsx er en veldig bra snelle, men blir vel litt i det dyreste laget og for tung etter ditt bruk??.. Du har jo også okuma titus.. Tica team er jo satt ned på skitt fiske, du kan jo gå å se litt der. :P Vet ikke helt om dette hjalp deg noe videre..

×
×
  • Opprett ny...

Important Information

By using this site, you agree to our Bruksvilkår.