Gå til innhold
Fiskersiden

Carla

Medlemmer
  • Innholdsteller

    1 259
  • Ble medlem

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Carla

  1. Da er vi igang igjen!

    Håper Vålerenga vinner som vanlig og at Rosenborg kommer mest mulig ned på lista :) Men tror som de to forrige årene at Molde tar det. Vålerenga nummer 2, mange spennende forsterkninger som Solli, Grindheim, Mos og Holm.

    Min topp 5 liste:

    1. Molde

    2. Vålerenga

    3. Rosenborg

    4. Stømsgodset

    5. Tromsø

  2. Takk for svar. Da har jeg bestilt time neste uke så får jeg det ut av verden. Heldigvis finnes ikke norske priser over hele verden :)

    Min 2006 mod. 2.0TFSI har intervall på 10 år/180.000km, V70`n (2.4T) hadde intervall på 10 år/160.000km, så det kan nok variere litt.

    Bare vær nøye med vedlikeholdet på disse audiene, kvaliteten er ikke mye å skryte av...jeg har min første og siste audi pr.dd, blir nok ny V70 om ikke så altfor lenge.

    Leste på audi forum at tfsi motorene hadde lange intervaller, hvorfor fant jeg aldri ut :)

  3. Kom plutselig på at registerreimen må skiftes i blant. Tok kontakt med tidligere eiere og den er ikke skiftet. (Noe jeg glemte å spørre om da jeg kjøpte).

    Har en Audi A4 1,8T Quattro 05 modell og bilen har jo gått nå 148.500 km. Det er et rimelig godt stykke over hva intervallene tilsier. Men det står så veldig mye forskjellig om hvor langt man kjøre før den ryker. Noen som vet hva som er anbefalt på audiene? har hørt alt fra 90000 til 160000 km. Er det noe annet jeg burde skifte når jeg først er i gang?

    Den er kjørt i et varmere klima enn norge, så det har vel en positiv innvirkning.

×
×
  • Opprett ny...

Important Information

By using this site, you agree to our Bruksvilkår.