Gå til innhold
Fiskersiden

gabbis

Medlemmer
  • Innholdsteller

    107
  • Ble medlem

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av gabbis

  1. Typisk FS-folk, besserwissere hele gjengen. Sånn utvikler nesten alle tråder seg på FS. (orket ikke lese alt, så dere får ha meg unnskyldt)

    Flott film!! Bra fisker og bra fotograf! :rock:

    Har vært i Valnesfjorden selv og fisket, uten å sjekke hvor jeg kunne fiske. Men da jeg var der dorget to båter i "elva" fra brua og nedover.

    BTW vi skulle hatt en egen tråd for Helgeland under Nord-Norge, med skryt- og skromp-rapporter fra denne fantastiske landsdelen der ørreten vaker i minus 15 grader og sterk storm :D

  2. Hei, ser at dette er et interessant tema også for andre.

    Jeg har fortsatt ikke funnet publikasjonen. Dønna Fluefiskeklubb har som mål å legge tilrette for et bedre fiske. Da kan dette være et tiltak i tillegg til å legge til rette for bedre gytemuligheter. Sjøørret beskattes stort på Helgeland med utstrakt garnfiske dessverre.

    Fylkesmann må nok involveres, sånn er det alltid med anadrome fisk/vassdrag. I tillegg sto det helt klart i artikkelen i Alt om fiske at lokal ørret hadde større overlevelsesrate.

    Jeg tenker umiddelbart på rusefiske langt opp i vassdraget og utsetting i brakkvann nå i april, med en gang isen går. Skulle hatt tilgang til publikasjonen fra Nina, for å se om dette er noe vi i klubben bør vurdere.

    Takker for alle innspill!

  3. Dro teinene mine i dag. Har ligget ute siden lørdag. Det ble fem krabber og en steinbit! Dessverre ingen hummer. Masse sjøstjerner og skjell. Fikk også 3 nye sluker som noen har slitt i bruket og en gammel dregg med kjetting som har ligget lenge på havets bunn. Moro med steinbit!

    Storm i kastene her nå, så bruket er tatt opp. Setter vel ut igjen til helga. Få se bilder da Kjøttkaka :-) Grattis med storfangst!!!

  4. Har lest gjennom tidligere tråder om hummerfiske, og link til ring med 60 mm åpning fungerer ikke lenger. Skulle fått tak i sånne og stripset fast. Noen som vet om de har noe sånt noe sted? Ellers kommer jeg til å forsøke å egne med kattemat på boks først, før jeg tar i bruk fisk. (for dårlig planlegging).

    OG; har tenkt å lage lenke av teinene. Er det noen som har erfaring med lenker på 5-10 teiner. 20 m i mellom eller noe sånt? Risikerer jeg å miste hele lenken? Eller går det som regel bare fint? Takker for tips.

×
×
  • Opprett ny...

Important Information

By using this site, you agree to our Bruksvilkår.