Gå til innhold
Fiskersiden

Twistar

Medlemmer
  • Innholdsteller

    9
  • Ble medlem

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Twistar

  1. Har tenkt litt på å kjøpe meg en haspelsnelle til en 8 fots 15-50g stang jeg har liggende. Hadde tenkt meg en ABU Cardinal Sorøn stx men er litt usikker på hvilken størrelse jeg skal velge. Jeg har en Cardinal 304u med frontbrems fra før, og vil ha en som er kraftigere og som har større sene kapasitet. Det jeg da er usikker på er om stx 60 er samme størrelse som cardinal 304u eller om den er mye mye større, eller om stx 70 kanskje er ett bedre valg. Har tenkt til å kaste ting og tang som i alle fall er på 50 gram. Om noen har noen andre forslag til en snelle som kan passe og som max koster 1300,- så fyr løs.

    Link til stx 60:

  2. Kjøpte slikt sett som du har i fjor høst til 499.- på villmarksbutikken på jessheim. Og snella der oppfører seg nøyaktig slik du beskriver! Bare crap med andre ord.. kjøp Ambiss

    Godt å se at flere har samme problemet, så vet jeg i alle fall all jeg ikke har gjort noe annet feil enn å kjøpe den dritt snella!

  3. Mange sverger til PowerPro ved Jerkbait-fiske, og jeg er selv en av de.

    Og så er nok tykkelsen på sena di litt for tynt. Har selv prøvd med 0,32 med mye trøbbel. Baits som plutselig fløy av sted, ofte kråkereir og litt for kostbart i lengden.

    Etter tips her på forumet, så gikk jeg opp til 0,41, og siden da har jeg ikke hatt problemer. :)

    Og snelletips til jerkbait er enkelt:

    Amb 5601 Jerkbaiter:

    http://www.skittfiske.no/aspx/produkt/prdinfovnet.aspx?plid=34403

    Veldig mange som bruker disse, og ikke uten grunn. :)

    Bra jeg har bestillt 270 meter pp 0.42 fra ebay da :)

    Titta litt på den snella fra skittfiske og den ser jo grei ut den. Titta litt rundt både på ebay og div. andre sider etter litt rimeligere priser men med frakt, toll og moms så blir det fort mye dyrere. Regner med at jeg bestiller meg en abu 5601 jb fra skittfiske i dag eller morra ;)

  4. Kjøpte meg ett jerksett fra villmarksbutikken på jessheim. Med i settet var en 150g Savagear stang og en okuma snelle, dette kosta 999,- Kjøpte dette rett før påske og var selvsagt ivrig etter å få tatt det i bruk. Har fisket litt i to dager nå og er forsåvidt rimelig fornøyd med kjøpet, men snella er nok ikke av de beste. Har kasta en del og fått ett par skikkelige bråstopper midt i lufta og lyden som kommer fra snella da er ikke helt god. Høres ut som når man bomgirer med bilen og setter den i revers i stede for 5 gir... Er ikke så sikker på om denne snella holder lenger enn til helga. Jeg får også gnagsår på pekefingern av bryteren til knarren og det er litt plagsomt i lengden. Fyren på villmarksbutikken kunne heller ikke si om snella var brukbar eller bare crap, men siden stanga kosta 999,- med og uten snelle så tok jeg selvfølgelig med snella. Har noen andre erfaring med okuma sneller? Bruker forøvrig 0.30 fireline crystal og det har holdt stort sett, så lenge det ikke er noen kutt eller skader i den. Er powerpro bedre til å forhindre "digin", eller er det samme som med crystal? Har tenkt litt på og kjøpe en ny snelle, noen forslag? Gjerne så billig som mulig, og helst ikke mer enn 1500,- må også være en snelle som jeg ikke får gnagsår av :P

    For de som lurte så har jeg ikke fått noe fisk :( (gjelder forøvrig også for jorgenms)

    Btw så klarte jeg også å tømme ut halve bait kofferten ved Vorma i dag, Jørgen rakk akkurat å ta fram kamera å knipse ett bildet av det, kanskje han slenger det opp i denne tråden?

×
×
  • Opprett ny...

Important Information

By using this site, you agree to our Bruksvilkår.