Gå til innhold
Fiskersiden

Codam

Medlemmer
  • Innholdsteller

    6
  • Ble medlem

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Codam

  1. Hadde planer om å poste her som lykkelig eier av en 2500C i dag, men det ble ikke noe av.

    Ebay ulvene hoppet på like før tiden var ute og prisen ble til slutt mer enn jeg hadde lyst å betale.

    Jeg hadde likevel hatt lyst å bli med og se hva disse lekre snellene klarer.

    Blir sannsynligvis å trimme record 50 til SØ nå for min del. Jeg hadde uansett ikke fått med meg at det

    var tomt for 5,3:1 utvekslinger når jeg la inn bud på 2500C'en, så nå er det ikke så hast likevel.

    abbor - UT nevnte at dette med utvekslinger kanskje løser seg senere. Mulig ny runde med 2500C fra fabrikken,

    jeg antar til det Japanske marked igjen. Vet du noe mer?

  2. Ifølge katalogen så er det:

    1999 for LC meter

    1999 for syncro

    2199 for LC fot med syncro

    hvis du finner større forskjeller i pris så er nok det avhengig av forhandler.

    Akkurat tatt full service på 7000C syncro og det var minimalt forskjell fra andre ambiser i samme aldersgruppe. Eneste er å ta vare på verktøyet som følger med.

    Nå vet ikke jeg om Abu har endret mekanikken i syncro-biten for 7000i men den som var i 7000C var genialt og enkelt, kan aldri tenke meg at den korter ned tiden mellom service.

  3. Hei,

    Jeg antar at denne "Wireless Console 3" er Asus' sitt program for å styre trådløs nettverk. Har ikke vært bort i akkurat den, men flere lignende fra andre leverandører som av og til roter til i Windows trådløs tjeneste.

    Prøv i tjenester (windows-tast, så skriv services i søk-feltet). Sitter på engelsk version av windows 7 nå og husker ikke helt om den heter det samme på norsk version, men hos meg heter posten du skal skjekke "WLAN AutoConfig". Skal ha oppstartstype "automatisk". Om den er startet, prøv å stoppe og starte den på nytt.

    Ellers hørtes det ikke bra ut det med BSOD under tilbakestilling av driveren. Mulig du må få startet i safemode, fjern driveren helt fra device manager og installere den fra ny kopi som du laster ned på forhånd.

    Hjelper ikke noe av dette, ville jeg lastet ned en eller annen live-CD linux (fullstendig operativsystem som du kan kjøre fra CD ved oppstart som berører ikke harddisken din). Anbefaler Ubuntu men den har blitt fornyet flere ganger siden jeg sist brukte den. Fungerer ikke trådløskortet under den kan du være ganske sikker på en maskinvarefeil (forutsat at den inkluderer drivere for denne Atheroskortet).

  4. Det forklarer endel ja. Problemet nå er at jeg sliter litt med å få delene fra hverandre igjen. Noen som har gode tips her også?

    Hadde samme problem med min 12-20 lb. Jeg fikk tips om å bruke fett fra bak øret, problemet var bare å få delene fra hverandre først.

    Gikk lettest for meg med å dra og vri samtidig, evt. få en annen til å holde en del fast for deg så du kan bruke begge hender.

    Første gang jeg satt sammen igjen med litt fett så satt de fast på nytt. Når jeg så nærmere på skjøten viste det seg at det var en del støv (antagelig fra produksjon) som hadde samlet seg opp i fettet. Skrapet dette vekk med fingerneglen og smurte på nytt. Etter det har den vært problemfritt.

×
×
  • Opprett ny...

Important Information

By using this site, you agree to our Bruksvilkår.