Gå til innhold
Fiskersiden

crazylegs

Medlemmer
  • Innholdsteller

    6
  • Ble medlem

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av crazylegs

  1. Da var hjemmesida oppdatert med siste info. finner mer info HER

    Dagen Var helt grei. mye vind og kaldt.

    Jeg og kjell øyvind tenkte oss inn til nedstrandsfjorden men ga opp utenfor kårstø.. Mye bølger.. vi for heller til boknasundet og der fikk vi besøk av Kjetil og arild s..

    Kjetil heiv mye fisk på sjøen.. og vi fikk ingenting.. selv om vi lå 20 meter fra han. Men etterhvert beit det på hos meg.. fikk opp ein sei på 1,49.. noe som slo kjetil sin på 1,46.. ( HAHA ) som også blei klubbrekord på sei..

    Etter en stund blei vi leie og bestemte oss for å flytte på oss.. vi brøvde å reke litt lengre inn i sundet.. uten hell.. så vi kjørte til mjåsund ( hetter det ikke det??? ) der fikk jeg en liten fisk til som jeg heiv på sjøen.. jeg fikk totalt 3 fisker.. 2 stk skulle få bli større.. så jeg kan fange dem om noen år..

    Jeg og kjell øyvind blei leie og ga oss halv 2.. ( selv om vi fikk fiske til 2 ) men vi fikk gjort mye før dei andre kom.. tatt opp båten.. spylt båten.. og fått varmen i oss..

    Dagens snakkis var båten så gjekk på skjær.. han hadde kjørt der maaange ganger før... men han hold på me andre ting.. så snakkis blei hva det kunne være.. så det kom opp mange koffert svar kan du sei.. og om han mangler noen cm.. hehe..

    Ellers ein grei dag.. Bilder fra turen finner here HER

  2. Hey Hey..

    Nå har vi også fått domene www.hhfk.no som er lettere å skrive inn når man skal til sida.. eller fortelle folk hva adressen er.

    Hva bør/vil folk ha på en slik side?

    Medlemmer bør registrere seg på sida slik at dei får tilgang til viktige ting. medlemmer, Kungjøringer, osv.. Skal lage en egen medlem side.

    Medlemmene kan registrere seg her

    Har også fått så og si alle resultatene på alle klubbturene.. Men dette er jo første sesongen vår.. Men neste sesong så bør alt bli 100%

    På rekord sida så vil jeg gjerne ha bilder av klubb rekordene.. så hvis dere har det så kan dere maile det til meg.

  3. Hei å hå godtfolk.

    Etter en lørdag på sjøen har jeg endeli våknet. lite bilder fra sjøen begrunnet glemte kamera og regnet litt så ville ikke utsette mobilen for våte drømmer.

    Min fangst er ikke til å skryte av.. en lange på ca 6-7 kilo.

    Men kjell Øyvind fikk Nordsjø festival størst fisk en lange på 18,2KG. og den var 150 lang. har tatt noen bilder før vi begynte å sløye/filletere dem men desverre fikk ikkje kjell øyvind være med.

    lange2.jpg

    lange_18,2kg_1,5m.jpg

    Her er dei 2 bildene jeg har.

    fisketuren var kjekke.. været var fint. mye kluss med og rote oss borti ankrer osv ( fikk ikke dregfeste ) men det løyste seg til slutt.

×
×
  • Opprett ny...

Important Information

By using this site, you agree to our Bruksvilkår.