Gå til innhold
Fiskersiden

halvorhg

Medlemmer
  • Innholdsteller

    532
  • Ble medlem

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av halvorhg

  1. sikeket nok helt kurant. TLDen er en traver å vil vare til dommedag med litt vedlikehold. når det kommer til haspelstanga så er det litt upraktisk med så lang stang i båt + at snella ikke er overbegeistret for å hale veldig tunge søkker osv da dette sliter ut snella relativt fort... men med vanlig Sluk/søkkevekt så vil det sikkert være helt kurant.

  2. Mulig hvis du hadde bremsen på når du åpnet og bremsen av når du satte siden på igjen så du har "dobbeltstrammet" bremsen og at det er derfor den er knallhard... du kan prøve å ta av girhuset og se om preset skruen er "rørbar" da

  3. Synes dette med påbud er tafatt... Synes selvfølgelig at alle bør bruke flytetøy men realiteten i dette er at dette er noe folk bør få avgjøre selv... komplett idioti å la være men dog ditt eget valg... ser forøvrig ikke helt for meg at selv om påbudet kommer så vil redningsvest-salget eksplodere.... "hvorfor bør man bruke redningstøy?" "jo, for hvis ikke kan man jo få bot..." Hvis det er noe det burde være gjort noe med så er det promillegrensa spør du meg.

  4. Det gir vel ikke så godt hold? Jeg ville ikke stolt på det, eller giddet å gjøre det når man like gjerne kan bruke superlim.

    Du forstår nok hva jeg mener, men hvis du legger en liten dråpe på knuten og så holder i monoen og kroken i hver sin ende og "strekker" det hele litt ut får du en fin overgang. I alle fall om du blåser litt på limet slik at det tørker fortere og holder det i den vinkelen du ønsker :)

    Her er en Mustad Canal Fine Special i str. 26 limt med superlim. Monoen er 0,10.

    16115860337_f2cd9e79e8_c.jpg

    Denne løsningen ser jo veldig fin ut. kurrant med metoder som er enklere enn å knyte knøttekroker iallefall.

  5. Vurderer tur i Kveld/natt. Noen som vet om det er noen mulighet for havmus i Skarnsundet nå på denne tia av året? Evt noen som har noen tips til hvor det er greit å fiske der? Ser på betongbrygga rett over brua der at den kanskje kan være grei. tips mottas med takk.

  6. Jeg brukte noe slikt fluefiske lim sist jeg knøt på shockleader da på fg knot og limet virker som om det funket greit det. Problemet forøvrig oppsto under kast da knuten ble VELDIG stiv slik at den tok med seg snøre ut og også til slutt fikk feste i stangringen slik at søkke og div endegrei endte pokker i vold.

  7. Har ingen inngående kjennskap til stanga men settet jeg selv har er daiwa kenzaki 6-12 med Avet SX. Kompisen min valgte daiwa saltist Ld20-2speed som er en snelle som kjennes hakket tightere ut enn aveten. Men Aveten er en veldig fin snelle til formålet.

    Ps. Vil forøvrig anbefale kenzakien på det sterkeste... noe jeg vet mange flere også vil gjøre...

  8. Hei morten. Bonitoen ble tatt i Fensfjorden som ligger på grensa mellom Hordaland og Sogn og Fjordane. Fisken ble tatt med not, og var bifangst under makrellfiske. Er det makrell i Trondheimsleia, så er det jo et håp. Det er jo tatt stripet pelamide i Evenes i år.

    Nå er det vel strengt tatt makrell i Trondheimsleia hvert år så vet ikke om jeg anser det som grunn for noe mer håp enn ellers...

×
×
  • Opprett ny...

Important Information

By using this site, you agree to our Bruksvilkår.