Gå til innhold
Fiskersiden

t-nielsen

Medlemmer
  • Innholdsteller

    69
  • Ble medlem

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av t-nielsen

  1. Skjønner de godt jeg, mange som parkerer der for å slippe å betale i parkeringshuset når de skal handle hos bl.a sportshuset og hos Magne Landerø..

    (Fått bot der selv, men har begynt å parkere i parkeringshuset)

  2. Selvfølgelig er jeg ikke uenig i det, men hadde utgangspunktet vært at de ønsket folk med juridisk bakgrunn(og ikke kommet på dette etter at alle søknadene var inne) så kunne de hatt flere kandidater MED juridisk bakgrunn å velge mellom.

    Ang at arbeidsgiver skal kunne velge den man vil er jeg helt enig i, men nå er ikke dette en vanlig ansettelsesprosses..

    Og dessuten hvis jeg skulle ansatt noen i min bedrift, og vi hadde kommet på at vi var ute etter tilleggskvalifikasjoner utover det vi søkte etter, så måtte vi kjørt en runde til, hvis ikke, hadde ikke jeg gjort jobben min ved å få tak i den best kvalifiserte for stillingen.

    Vi blir nok ikke enige Hoffa, og jeg har ikke noe mot Kraby, men syntes dette skurrer litt, og det er synd ministeren drar på seg så mye negativ omtale ved å være så u-rutinert og klønette.

  3. Feil,. Ref: TV2" så var ikke dette beskrevet i utlysningsteksten.. Les hva jeg skrev, isteden for å ha skylapper.

    Blir ikke flere søkere, f.eks med jurist bakrunn av at man endrer kompetansekravene underveis etter at man har fått inn intressenter.. Dette skjønner du også hvis du tenker deg om.

    Edit: Skriveleif

  4. *HASTER*

    Noen som har et Compact Flash minnekort til et Canon Eos kamera liggende, som bor i Oslo/Akershus, og som jeg kan hente idag..

    Fikk meg nytt kamera igår, men uten minnekort Trist

    str på kortet spiller ingen rolle, har bare lyst til å få prøvd kameraet.

    Send meg en mld på 40461441

    mvh

    Thomas

  5. Vurderer å gå til anskaffelse av en campingvogn som jeg skal ha fast en plass, regner med at det er noen på forumet som har kjennskap til en og annen ålright campingplass å være.

    Krav til plassen:

    Maks ca 2 timers kjøring fra Gardermoen(Jessheim)

    Barnevennlig

    Helårsplass

    Fiskemuligheter

    Noen som har noen tips?

    Vurderer Sjusøen litt, noen som har noen erfaringer derfra?

  6. Siden alle fiskere burde ha en kikkert tilgjengelig, og jeg har noen liggende så selger jeg en Tasco 8x21mm Coated Optics

    Sommerpris kr 300,-

    Ta kontakt på tlf 40461441

    mvh

    Thomas Nielsen

    30590_s.jpg

×
×
  • Opprett ny...

Important Information

By using this site, you agree to our Bruksvilkår.