Gå til innhold
Fiskersiden

Froeya

Medlemmer
  • Innholdsteller

    103
  • Ble medlem

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Froeya

  1. Syke kvinne,jeg sier du syke kvinne :o

    Håper på mere av det hvite greiene?

    Så ikke du alt det hvite greiene når du pilket på isen?

    Nei,her ønsker vi oss sol,sommer,utepils,gjeddefiske og vakre kropper som ikke er tildekt av flere lag med tykke plagg :D

    JAAAAA, jeg håper på mere av det hvite "greiene"!!!!!!!!!Og det snøer her i natt!!!Jihaaaa! Hvis jeg ser ut av vinduet nå: SNØ!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    Jeg bare elsker snø! Hadde nesten ingen i år. Når det blir sommer i Tyskland, jeg drar til Nordnorge for å ha det litt kjølere! :D

    Nei...om sommeren er det bra når det er 20-25 grader...men ikke mer enn det!! :)

  2. Ehm.... jeg syns du skal ha det som en grunnregel å svare ja på spørsmål som har "fyll" i seg Froeya.

    (selvom jeg ikke klarte å skjønne "Skaiafyllepøsa?", høres det ut som noe du skal si ja til)

    :D:D:D:D:lol:

    :lol:

    Ja, du skulle si JA til dette spørsmal- hvis du vil ha fyllepølser... :D

  3. .....og den her!!!!!!!!!!!FANTASTISK!!!! :D:blush::D:D

    Lange Flate Baller

    langeflateballerua4.jpg

    Sjanger: Komedie

    Innspillingsår: 2006

    Skuespillere: Jan Edgar Fjell, Anders Fjell, Petter Jørgensen, Eirik Tobiassen, Kai Helge Hansen, Mona Solhaug, Henrik Morken Nielsen, Frode Lie

    Lange Flate Ballær er en vill komedie om seks karer som jobber sammen på EdGarasjen. Verkstedet trues av konkurs, og guttane står i fare for å miste jobbene sine. I ren desperasjon velger de å gjøre det som er mest naturlig for dem - å bruke det som er igjen i kassa på guttetur. Til Fotball-VM i Tyskland! Uten damer.

    Men de lever også et liv ved siden av jobb og fotball. Et liv det er vanskelig å legge igjen hjemme. Hver og én av dem har sin helt private målsetting med turen, noe som underveis bringer dem opp i en rekke hysterisk morsomme situasjoner. For publikum. For guttane er det ikke alltid fullt så morsomt, og samholdet blir satt på store prøvelser.

    Og enda verre - de går kanskje glipp av en kamp...

    Rating: 4/6

    :D:D:D

  4. Best film ever!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    Den som frykter ulven

    densomfrykterulven4936cof8.jpg

    Fakta

    Regi: Erich Hörtnagl

    Foto: John Andreas Andersen

    Manus: Stefan Ahnhem

    Genre: Thriller

    Skuespillere: Kristoffer Joner, Stig-Henrik Hoff, Lars Bom, Laila Goody, Aksel Hennie

    Nasjonalitet: Norge

    Språk: Norsk

    Produsent: Torleif Hauge, Finn Gjerdrum

    Produksjonsselskap: Paradox

    Lengde: 1 t. 46 min.

    Distribusjon: Scanbox

    Produksjonsår: 2003

    Sensur fra Medietilsynet

    Sensur: 15 år

    Egnethet: Voksen

    Begrunnelse: Thrilleren får 15-års grense pga framstillingen av en del blodige scener og drap.

    Morgan hadde planlagt alt ned til minste detalj. Banken, tidspunktet, fluktbilen, til og med hvilke klær han skulle ha på seg.

    Hva han ikke hadde planlagt var at det skulle være en annen kunde i banken. En kunde, som han var tvunget å ta med seg som gissel og senere viser seg å være en mentalpasient, som akkurat har rømt fra sin anstalt og dessuten er etterlyst for et brutalt mord. Erkki. Bare navnet får han til å gyse.

    Den som frykter ulven er en thriller, der ingenting er som det i utgangspunktet ser ut til å være. Konkrete fakta er ikke mer enn konkrete fakta, og de hjelper lite i oppklaringen av det brutale mordet på den gamle enken Haldis.

    Dansken Karsten Skov er mannen som skal oppklare saken. Noe han planlegger å gjøre raskt, fordi han har bestemt seg for å flytte tilbake til Danmark. Alt i et desperat forsøk på å glemme at han faktisk har en fireårig sønn her. En sønn som han ikke har truffet på et år og sannsynligvis aldri får se igjen.

    Etterforskningen peker raskt mot at det er "gærningen" Erkki som er den skyldige, og Karsten setter inn alle ressurser i jakten på den mistenkte. Bare et menneske, Sara Rask, psykiater og Erkkis terapeut, tror Erkki er uskyldig. Hun krever at Karsten skal undersøke og følge opp andre spor.

    Det hele leder til en dyp konflikt mellom Karsten og Sara. Eller er det kjærlighet? Det vet de nok ikke selv engang. I alle fall innser Karsten at saken ikke er så enkel som den så ut til å være og snart viser det seg å være hans vanskeligste sak noensinne. Og jo nærmere han kommer mordgåtens løsning, jo flere paralleller ser han til hans eget liv. Også hos han finnes frykten for å se seg selv i speilet. Også her finnes en liten gutt uten far

    Den som frykter ulven bør ikke gå inn i skogen, lyder ordtaket. Alle har vi en ulv vi frykter. En sannhet vi fortrenger. En sannhet som før eller senere kommer til overflaten med ukjente konsekvenser som resultat. Livs kriser, forelskelse eller kanskje ond og brå død? Dette gjelder alle i Den som frykter ulven. Men mest av alle gjelder det 1. politi betjenten Karsten Skov selv.

    Hvis du liker Psychothriller er den perfekt!! ...og Kristoffer Joner at his best!

    Rating: 6/6

    Buffalo ’66

    buffalo66posterri8.jpg

    Buffalo `66 is a 1998 film, and is writer/director Vincent Gallo's semi-autobiographical full-length motion picture debut. The retro look, do it yourself sensibility and the comic mixture of irony and sentimentality, as well as the casting and music, have caused the film to be strongly identifiable with late-1990s hipster culture. Gallo and Christina Ricci star in the lead roles and the supporting cast includes Mickey Rourke, Rosanna Arquette, Ben Gazzara and Anjelica Huston. Gallo also composed and performed much of the music for the film.

    Plot

    Having just served 5 years in prison for a crime he did not commit, Billy Brown (Gallo)'s first desperate post-incarceration action is to desperately search for somewhere to relieve himself. Then, to impress his dunceish, thoroughly neglectful parents, Gallo kidnaps a dance class student called Layla (Ricci) and forces her to pretend to be his wife. Layla allows herself to be kidnapped and it is very clear she is romantically attracted to Billy from the start, but Billy all the while is compelled to deal with his own demons, his loneliness and his depression, and it is only at the very end that he allows Layla to give him the love and comfort he has been needing all his life.

    The subplot of Billy seeking revenge on the man indirectly responsible for his imprisonment, Scott Wood, is a near-certain reference to a former Buffalo Bills kicker, Scott Norwood, who missed the game-winning field goal in Super Bowl XXV against the New York Giants.

    Spoilers end here.

    Rating: 5/6

  5. jeg er da for fan ikke billig.... jeg er gratis :P

    men fra spøk til revolver, det er vel enkelte enkle skjeler som ikke har skjønt at vårt flotte tyske medlem Frøya og jeg ICKE er ett par :)

    Ja helt enig! Vi er IKKE ett par! Men gøy at det er fremdeles noe som tror det... :D

    Men takk for komplimentet ThorEH! :)

    Vet dere at ikke noe i Tyskland vet hva dere mener med "Helga". Tyskerne har ikke peiling hvem som er "Helga"!

  6. De gutta der kan du jo blåse på, så knekker det ett ben eller fjorten

    Ja kanskje det, men de ser veldig god ut mens de knekker beina... :unsure:

    Men hva er med Stig Henrik Hoff...også ikke på lista. Eller Stian Eckhoff...

    Men John Carew og Jens Stoltenberg?????? :blink:

    Hmmm, det er veldig merkelig... B)

    Hva har dere mot Mette-Marit? Jeg synes hun er pen...

×
×
  • Opprett ny...

Important Information

By using this site, you agree to our Bruksvilkår.