Gå til innhold
Fiskersiden

superfrank

Medlemmer
  • Innholdsteller

    6
  • Ble medlem

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av superfrank

  1. Driver litt med fluefiske etter SØ i sjøen. Har to ulike sneller, der den eine er langt bedre (ei LTS snelle) enn den andre, og det samme gjelder snøret på denne snella.. problemet mitt er at eg er litt redd for å bruke denne snella i saltvann, har ikkje lyst at den skal bli skadd/ødelagt. så mitt spm er kva erfaringer dere har ang dette, blir snella/snøret ødelagt ved saltvannsfiske? korleis skal man evt rense den for å bevare den best mulig, holder det å skylle den litt under vasken.

    - mvh Lars

  2. stanga du har kjøpt høres ut som ei stang som egner seg utmerket til sjøfiske/elvefiske etter laks og sjøørret.. er mange gode muligheter for slikt fiske i rogalandsområdet. hadde eg vore deg hadde eg tatt ein prat med den lokale sportsfiskerbutikken, der kan du nok få mange gode råd om både utstyrsvalg og fiskeplasser=)

    skitt fiske:)

  3. Har lyst å få i gang litt SØfiske i sjøen, og har forstått at eit sjøkart kan gi verdifull info om aktuelle fiskeplasser.

    Det eg lurte på eg kor eg kan finne slike sjøkart, og har dere nokon tips om korleis ein god SØplass ser ut på eit slikt kart?

    på forhånd takk, Lars

  4. Hello godtfolk=)

    tenkte eg skulle rapportere om ein vellykka fisketur etter SØ i vestlandselv i slutten av juli.

    Fekk disse fiskene på 1 1,1 1,8 og 3,2 kg. alt på flue. fiskene ser litt misfarga ut, grunnen til dette er at bileta er tatt ei stund etter at fangsten vart gjort (har aldri med kamera på fisketur, betyr ulykke:P)

    har i august fått fleire fine mellom 1 og 1,5 kg, då i sjøen=)

    blitt nokon fine fangstar i sommar?

    p.s. fekk ikkje til å legge ved bilde dessverre (korleis gjer man det?)

×
×
  • Opprett ny...

Important Information

By using this site, you agree to our Bruksvilkår.