Gå til innhold
Fiskersiden

Trym88

Medlemmer
  • Innholdsteller

    21
  • Ble medlem

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Trym88

  1. Var på fiske tur med hele klassen en gang. dette var da jeg gikk i 7 klasse! hele klassen stod på en lang molo å kastet utover i sterkt motvind!! også var det en kompis som sikkert stod 20 meter unna meg på moloen og kastet ut en lett skje sluk! sluken ble tatt av vinden og fikk retning rett tilbake på moloen! selfølgelig traff den sluken rett under øyet mitt!!! å jeg ble kroka no sinnsykt! han som kasta så jo ikke hvor sluken hans gikk, han trodde den var i vannet. så han begynnte og sveive inn! å hadde ingen anelse om hva han hadde på kroken!

    nå kan dere tenke hvordan det gikk! :thumbsup:

  2. hei. lurer på en del ting angående SØ fiske med flue. kjøpt meg noen wolly bugger fluer i fargene svart rosa og hvit. hørt at de hvite skal være bra på vintern.? fisker med WF snøre som fulgte med den komplette pakka fra Abu diplomat. veldig usikker dybden jeg fisker med flua på. når flua treffer vannet tar det laaaaang tid før flua begynner og synke!! å da jeg begynner å dra inn dras den fort opp til overflaten igjen! selvom jeg holder stang tuppen ned! what to do?? skal det være sånn kansje? :)

  3. 10 meter er vel litt mindre enn det jeg får til. men det som gjelder er å få strukket snøre og fortom helt ut i kastet for å unngå snørevase. Bruker du dobbelttrekk? isåfall bør det forbedre kastingen din :)

    dobbelttrekk?? ja, noen ganger fikk jeg snørevase på fortomen! men det er vel fordi snøret er helt nytt?? :)

  4. ok :) takk! vært ute i hagen idag og kasta litt, har sett på en masse filmer på youtube om fluekasting. og fikk snappa opp en del teknikker der! jeg tok bare og festa en rund dupp i enden av fortomen. (duppen veide ingenting)så jeg kunne se hvor jeg kasta. synes jeg fikk det ganske bra til! fikk den hvertfall til of fly rundt 10 meter! og det er vel bra det???? :P men fikk den i hue en god del ganger! heehe tror det var bra at det ikke var no krok på!

    men tusen takk for svar :) skal ut og prøve litt i sjøen til uka :)

  5. ok, skjønner ;) men da har jeg hvertfall en brukbar stang :)

    også var det dette med fluer da, har bestilt en del fluer nå, en god del reke og sild imitasjoner. er det sånn at alle fluene synker?? eller er det fortomen som synker? :P hehe som det dere helt sikkert skjønner har jeg null peil på detta her!

    Tusen takk for svarene hittil! :)

  6. fikk abu diplomat fluestang med WF snøre og fortom til jul! en sånn komplett pakke. noen som har prøvd dette settet?? jeg aner ikke, siden jeg skal begynne og fiske med flue nå. skal fiske i sjøen etter SØ, HA, torsk osv...

    takker for svar :D

  7. Hei. har fisket mye etter SØ siste halvåret, har faktisk vært veldig bra fiske for min del :)iogmed at jeg er ganske fersk med dette fiske. men det jeg får er bare SØ som er under kiloen :D fisker i en bukt med sand bunn, og er veldig lang grunt der! bruker kastestang med alt mulig slags sluker og wobblere.

    er det sånn at de større holder seg lenger ut på dypt vann??

    trenger tips!

    Takker for svar! :thumbsup:

  8. Var ute og tok noen kast i kveld! helt blikk stille, og masse vaking! ble et bra resultat! 4 stk SØ på rundt 600gram :goodjob:! alle ble sluppet ut igjen! stedet der jeg fisker er en bukt med sandbunn. sikkert genialt og fiske med fluestang!! tror det nærmer seg og kjøpe seg en fluestang nå snart.

    undres på om hva det blir tatt mest med? fluestang eller kastestang???

  9. Hva har skjedd???

    vært ute utallige ganger nå i høst! har ikke fått et napp engang ;) har sett masse fisk, vet at de er der, men ingen biter! har prøvd alt: skiftet fiske teknikk,skiftet sluker, tider, vær osv... noen som har de samme problemene? lurer kansje på om det er slukene mine, har noen noe å si om sluk valg nå på året? hvor den står osv???

    Takker for svar :):thumbsup:

  10. Hello godtfolk=)

    tenkte eg skulle rapportere om ein vellykka fisketur etter SØ i vestlandselv i slutten av juli.

    Fekk disse fiskene på 1 1,1 1,8 og 3,2 kg. alt på flue. fiskene ser litt misfarga ut, grunnen til dette er at bileta er tatt ei stund etter at fangsten vart gjort (har aldri med kamera på fisketur, betyr ulykke:P)

    har i august fått fleire fine mellom 1 og 1,5 kg, då i sjøen=)

    blitt nokon fine fangstar i sommar?

    p.s. fekk ikkje til å legge ved bilde dessverre (korleis gjer man det?)

    hei, hører om bra med sjøørret i oslofjorden hvertfall. fikk selv en her om dagen på rundt kiloen! har nettopp begynnt med sjøørret fiske. har blitt helt hekta!!

  11. Morgen og kveld er vel en god regel, selv om man kan få sø hele døgnet. Holder selv en knapp på morgen, men det er vel mest fordi da er man mest sannsynlig alene. Og kaffekos i soloppgang mens man ser etter vak er jo ikke feil.

    JEG FIKK SØ!!!!! WOOOHHOOOO!! var ute en tur i kveld! fant den perfekte plassen! og tror du ikke at en 1 kilos nydelig sjøørret beit på! helt sykt flaks! første turen etter SØ, så får jeg det! Tusen takk for alle tips! :) :)

×
×
  • Opprett ny...

Important Information

By using this site, you agree to our Bruksvilkår.