Gå til innhold
Fiskersiden

Andy83

Medlemmer
  • Innholdsteller

    29
  • Ble medlem

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Andy83

  1. Takk for det. Blir artig å fiske i andre elver selv om Drammenselva er min favorittelv :thumbsu:

    Håper det blir kort på deg - og ikke minst (enda flere) laks!!!

    Skal forresten til Hatland i morgen og hente røkelaksene, blir spennende! Tipper den største smaker best ;)

    Er håp om rød kort nå, på mandag tror jeg ikke det ble trekning en gang!! :thumbsup: Jeg skal til han litt lenger opp i gata og hente de 3 største jeg fikk, som er ferdig røkt .... GLEDER MEG !!!!

  2. Man kan kjøpe døgnkort på Blå også hele sesongen, men de fleste som fisker der har halvårskort (dvs at de fisker annenhver dato). Jeg kunne fint ha dratt opp til Hokksund og prøvd å få blå-kort, men forutsetningen er jo å ha barnefri, fri fra jobb, bil som ikke er på verksted og sånt :)

    Men nå er det jo bare dager igjen til Otra - og selv om ikke laksen er like stor der som i Drammenselva er det en flott elv det også :thumbsu:

    God tur Svein!! :) Jeg skal jobbe i Krokstadelva på torsdag så stikker oppover på onsdag kveld å ser om det blir et kort på meg, usikker på om det blir blå eller rød kort jeg søker. Blir jo tatt en del fisk på blå om dagen. Så har jeg jo kult'n kort på søndag, men tviler på at elva har gått ned såpass at det er fiskbart der til da.. :cigar:

  3. Ja, da ble det tidenes åpningsdøgn i Drammenselva. Aldri før har det blitt tatt så mange laks på åpningen, og alle plassene oppe i kulpen leverte.

    Ble en kanonstart dette Svein... Gratulerer igjen med flotte fisker .. :)) Vi sees nok i elva i løpet av sommer'n

  4. Også "dumpa" da? Er ikke lokal kjent, lol. Har tenkte meg dit på en ukedag og da er det ikke sikkert det er folk på isen å orienterer etter!

    Er folk utpå der hver dag .. :thumbsup:

    'Dumpa' ligger etter Hauken Camping når du kjører mot Holmestrand fra Sande på gamle E18 eller rett etter bommen om du kommer fra Holmestrand :)

  5. Rart det er så dårlig i sandebukta nå for tiden.Hvitting og kolje pleier jo å gyte rundt disse tider og da samler de seg i store mengder.Har vært utpå 2 turer og det har blitt lite fisk.Kolje har jeg ikke fått.Dette er den dårligste januar mnd jeg har fisket på alle de årene jeg har fisket på sjø isen.Har alltid fått masse fisk stort sett hele Januar og langt ut i Februar,Kolja er jo helt borte,Så hva skjer?Blir det overfisket med trål for langt inn i fjorden som soper med seg all matforråd eller hva er det. :rolleyes:

    Synes dette er ganske merkelig selv.... !! :D

  6. Åssen var forholda på isen,snø,sørpe,overvann?

    25 cm med is ca midt utpå. Overvannet har fryst, så ganske lett å gå, litt tungt på noen partier når du tråkker gjennom 'overvannsisen' (hvis vi kan kalle det det) :D

  7. Helt enig Andy :cigar:

    Er det bra med sei utenfor Hauken i Sandebukta nå de siste dagene?? :thumbsup:

    Er det mye sei utenfor Hauken nå??

    Bra det er noen som er enig da... hehe! ;)

    Var en tur ute i dag, mer søppel å se rundt om enn folk som fikk fisk... Fikk en liten hvitting bare.... :coldb:

  8. Heisann.

    I frykt for bomtur, ønsker jeg informasjon om isforholdene i Dramstadbukta og Grimsrud. Er det noen som kan hjelpe?

    På forhånd takk.

    Var i Dramstadbukta på mandag, bra is, men pga isbryter'n kommer mann ikke veldig langt ut... går greit å gå på de største flakene siden det har fryst på igjen mellom flakene..

    Fikk ikke no særlig da, torsk 10 ganger under minstemål og hvitting..

  9. Noen som vet hvordan isen er i Sandebukta nå?

    var der i dag med 2 kompiser, gikk ut ved maler'n og gikk vel halveis over til kverntangen, mellom 25 og 30 cm is og ca 20-25cm med snø...

    Fikk en del sei opp til 1,8 kg + møøøøøe små hvitting....også fikk jeg en sjøørret på balansen, men det var et gyteslips som fikk svømme videre...

×
×
  • Opprett ny...

Important Information

By using this site, you agree to our Bruksvilkår.