Gå til innhold
Fiskersiden

Jolly Roger

Medlemmer
  • Innholdsteller

    75
  • Ble medlem

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Jolly Roger

  1. Hei!

    Mitt navn er Helge Øglænd. Jeg er 31 år og bor i byen, og har etterhvert blitt veldig interessert i fisking. Har egen båt på nidelva og er en del ute alene, så er gjerne med på tur(er) hvis du ønsker å ha selskap/mannskap i 2013.

    mvh

    Helge

    Hei.

    Bare send en PM.

    Skal ut denne uken hvis det ikke blir for kaldt. Eventuelt neste uke :)

  2. Drømmebåten og den man faktisk har råd til å kjøpe er sjelden den samme for de fleste av oss. Spørsmålet er hva som er optimalt i forhold til bruk og da bør man ha dette klart for seg. +/- er det med de fleste båtene. For å få til noe som er optimalt bør nok denne tegnes selv eller i samarbeid med en båtbygger. Dette er noe jeg har tenkt på selv en stund nå.

    Er det flere her som kan tenke seg en "optimal" båt på ca 20 fot? Denne skal være så lett at den er grei å ha med seg på henger uten å kjøre traktor, men samtidig sikker. En Rana R20 med noen "justeringer" kanskje. Har du lyst til å bli med på dette kan du sende meg en PM

  3. Nisseverksted med en god gløgg er aldri feil, men siden det snart er jul er det jo bare å ønske seg de nye "PREY HALIBUT TARGET" shaddene til Seeberg ;) Disse har både lukt, er riktig balansert, har suverene svømmeegenskaper, solid gummi, 3 festepunkter for line, 2 festepunkter for krok og utskiftbar krok (I følge Seeberg) Her kan ikke en gang et kinderegg måle seg :P

    Her er vel alt du kan ønske deg til Ju... ehhh... KVEITEFISKE :D

    Disse kan bli den nye store kveitemagneten. Forhåpentligvis er disse å finne i butikkene før jul.

  4. Hei. Du sier ingen ting om hvor mye peng du har tenkt å bruke på utstyret. TLD 15 er en arbeidshest. Det samme er storebroren TLD 20 sammen med f.eks beastmaster-stanga. Denne kombo'n holder til det meste. Har selv dette settet, men synes tuppen er for myk. Har også en Lawson boat 15-40 pund og Lawson GDR 12 som jeg bruker til det meste av båtfiske. Denne er jeg kjempefornøyd med! Hvis du vil bruke mer penger kan du eventuelt se på en Daiwa saltist LD 40. Hvis du ønsker å se på/prøve, kan du ta kontakt med meg :)

  5. Jeg har søkt og lest litt rundt på forumet, og det høres ut som flere prøver seg på sandbunn på 10-50m dyp.

    Holder kveita seg så grunt?

    Er det når den beiter den holder seg så grunt, eller når som helst?

    Evt. Spesielle årstider?

    Skal du fiske med stang eller line? Uansett er det enklest og mest effektivt å fiske kveite på den dybden du sier. Utover høsten går gytekveita ned til større dybder og der bør den ikke fiskes på hvis bestanden skal bevares.

    Hvor i landet er det du skal fiske?

  6. Hei dere som har lyst til å fiske i Trondheimsfjorden.

    Nå har jeg ferie fra både jobb, unger og kjerring. Det vil si at jeg har mulighet til å fiske hver dag i 10 hele dager til alle døgnets tider. Har du lyst utpå er det bare å ta kontakt.

    Selv har jeg tenkt å prøve litt etter kveite, men er åpen for annet fiske også. Alt etter ønske.

    God Helg og god FERIE :)

  7. nei dessverre ikke, er helt elendig vær her, og siden jeg har blitt lappløs så må jeg vente til jeg får noen til å skysse meg til hytta=P Tenker på flatt matten at jeg legger en splittring i hovedøyet og trekker ut 2 assisthooks, en til hver side, og evt surrer dem fast met et strikk eller lignende.

    Er det ikke massevis av "lapper" nordpå? Du må jo komme deg utpå å fiske :(

  8. Noen som har begynt og sett på mulighetene for og modifisere disse litt?=) Tror at flatt matt og red ed kan bli litt tricky med treble kroker etter hva jeg prøvde i går. Ser virkelig mulighetene for og prøve med j-kroker på disse i stedet for treble. Hiv dere i gang gutter og jenter, modifiser litt og hiv ut bilder!!=P

    Ja kjør på!

    Har du fått prøvd disse selv? Jeg sitter å holder i de nå og tar de med meg hjem fra butikken etter jobb i dag for så å ut å prøve i morgen. Hvordan tenker du å ha enkeltkroken?

  9. vist jeg forsto deg riktig nå blir det noe ala dette,

    CIMG3413.jpg

    dårlig bilde, men er ganske enkelt. for og unngå og knyte rett i øyet på øyet/pilken fester jeg denne seperat med en svivel, så pilken henger bare i en opphengsløkke.

    hehe litt jalla tegning men dette funker hest før min del.

    agnpilk.png

    Hei.

    Hvilket program bruker du til å tegne slikt?

  10. Apropo lukt på shadjiger, syns det lukter kraftig diesel av giant jighead kroppene, lurer derfor på og lage en skikelig lake

    av for eks sild og reker og legge jig kroppen i det for å se om diesel lukta forsvinner, noen som har andre gode tips ?

    Kan godt være at ikke kveita bryr seg, men hvis jeg fikk valget mellom å spise sild eller diesel så hadde det blitt sild. En annen ting er at jeg får større tro på shads når det lukter naturlig. Gjør så du føler for, selv velger jeg å bruke luktestoff.

×
×
  • Opprett ny...

Important Information

By using this site, you agree to our Bruksvilkår.