Gå til innhold
Fiskersiden

mropel

Medlemmer
  • Innholdsteller

    21
  • Ble medlem

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av mropel

  1. Skal opp å prøve noe av vanna som er på strekningen hol-aurland neste helg. Skal ha med combicamp så vi holder oss til vann i nærheten av annlegsveiene. Noen som har noen erfaringer med disse vannene. Ikke fisket på snaufjellet før. Blir sluk / dupp mflue, mark å oter vi skal prøve.

  2. Kjenner en del folk i Sverige som fisker med Ambassadeur 2500C, men ingen i Norge. Har fundert litt på å prøve å organisere ei samling av Ambassadeur 2500C fantanstene på Østlandet, hvis det finnes fler enn oss da ;) . Ikke noe stort opplegg, bare treffes for litt sjøørretfiske og snelleprat en eller annen plass langs Oslofjorden når det blir sesong for slikt.

    Både jeg å fattern fisker med 2500c (østlandet). Den har ligget på hylla en stund.. Men skal nå være med ut Igjen :) har brukt en revo stx i det siste. Har tenkt å oppgradere den med deler fra ut.

    Noen erfaringer med line på 2500c? Power pro/fireline?

  3. Prøvde lykken i skjebergkilen 22 april. Dorget ut hele kilen, utenfor kalrsøyene rundt furuholmen å rundt hele singløya å tilbake til skjebergkilen marina. uten et eneste tilslag. prøvde med både sluk å wobler. var ute fra kl 15.00 til det ble mørkt. Så noe fisk som jaget sild.

    Var en tur ute i dag 25 april. Dorget ut kilen å rundt grimsøya å tilbake til marinaen. Hadde 1 tilslag på sluken. Det var alt. Er mye dritt i vannet. så måtte ofte sveive opp for å sjekke sluken.

  4. Vært å prøvd isen syd for Karlsøya. Vi var 4 stykk som var ute. Prøve å pilke å fiske med sild. Fikk 2 små rød spetter å en liten hvitting. Prøvde også vest for karlsøya. Der fikk jeg 2 store sild. Snakket med flere som var ute. Men var dårlig med fisk med størrelse på.

    Noen som veit hvor det er bra å fiske i det område ?

×
×
  • Opprett ny...

Important Information

By using this site, you agree to our Bruksvilkår.