Gå til innhold
Fiskersiden

JGH

Medlemmer
  • Innholdsteller

    26
  • Ble medlem

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av JGH

  1. Skal på tur og seile fra Malaga, langs Portugal og over Biscaya neste 2 vekene og skulle gjerne fått ei båtstang i baggen. Noken i Bergensområdet som har ei liggende eg kan få kjøpt billig? Eventuellt låne, for har egentlig ikkje bruk for da eg har 2-3 stk fra før som ikkje er delte. Lengde sammenlagt ca 60cm + -

    Og eg flyr lørdag, så haster litt.

  2. Turen starta fra Zachen i Bergen ca 08.07 idag og gikk mot Sotrabrua. Første plass me testa fisket var før Askøybrua, men uten resultat.

    Under Sotrabrua stod palen og me fiska opp 5-6 stk som tilleggsagn. Makrellen og silda blei surra på krokene og langefisket satte igang.

    Ikkje lenge etter hadde me fast fisk. Som kaptein er eg forbeholdt dei største fiskane og lettmatrosen var flink til å holde dette.

    Eg fekk ei lange som var for tung for fiskevekta som gikk til 5kg(pessimistvekt) og matrosen fekk ei lange på 3kg. Dermed hadde begge ny personlig langerekord. Eg fekk ei lange til under brua på ca 3,5kg. :rolleyes:

    Å ha med seg hybelen på fisketur har sine fordeler, idag i form av egg og bacon sandwich under fisket.

    Etter dette gjekk me til Eidsvågen og heiv ut agnet der, eg traff sikkert rett i skallen på ei lange som var større enn den forrige, ny pers igjen :thumbsup: , men pessimistvekta målte den til samme vekt som den forrige. Matrosen fekk seg ett par langer han og, og utligna til 3-3, men langt etter på vekt. Største han fekk var 3.3kg og ny pers der og! :goodjob:

    Så etter ein fantastisk fin dag, fisken sløyd og slaktehuset(cockpiten) vaska sitter me igjen med gode 20kg lange og 3 pale som agn til imorgen da ny tur er planlagt, da med ny lettmatros.

    Ett par bilder tatt med mobilen min, matrosen hadde med kamera og poster kanskje ett par bilder seinare.

    Foto0146.jpg

    Foto0147.jpg

  3. Tenkte meg ut på fiske neste søndag, da for å teste litt med agn og pilking fra Sandviken og utover. Har plass til 1-2 stk til om noen vil vær med ut ein tur. Det er meldt bra ver. Båten eg skal ut med er en seilbåt, så ikkje den mest kurante båten å fiske fra, men har iallefall alle fasiliteter på fisketuren da.

    Ring/send sms på 932 53 153 om du har lyst på tur.

  4. Her går me for størst mulig, gjerne sild/makrell som agn. Har for tiden bare seilbåten å fiske fra så blir uten dregg. Skal lage meg fiskebåt til våren. Da blir det 17 fot og 20knop, dekker større området på kortere tid med den, samt at det å kaste dreggen er mulig. Får sjå an veret litt til søndagen om det blir ein tur ut da.

    Vatlestraumen ser interessant ut, noken så har prøvd der?

×
×
  • Opprett ny...

Important Information

By using this site, you agree to our Bruksvilkår.