Gå til innhold
Fiskersiden

Siljanfluefiske

Medlemmer
  • Innholdsteller

    98
  • Ble medlem

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Siljanfluefiske

  1. Hei! Noen som ønsker å kjøpe slike gjedde wobblere (Prikk likt zalt, heter noe med lundeberg. 14cm og 34 gram) Om det er interesse, skal jeg sette sammen pakker med de wobblerne på bildet Pris vil bli 350 kr for alle, splitter nye! Dette er billig, da veil pris for alle ville ligget på over 600 kr! Frakt er ikke inkludert, men om kjøper ønskes kan de sendes som brev, og da er kostnadene svært lave!post-24429-0-12362300-1420891987_thumb.j

  2. Hei ! Har gitt fluefiske etter gjedde en sjanse i stedet for jerkbaitfiske og føler derfor at jeg burde selge den smiley.gif Er et helt komplett sett med alt som trengs for å starte ! Stanga er en BFT Buster Jerk Stiff 6'/150g, snella er en Ambassadeur 5601 C "jerkbaiter", har et whiplash snøre med bruddstyrke på 40 kg (snøre med lite strekk), 2 fortommer som er spesiallaget til Jerkbaitfiske og 5 jerkbaits smiley.gif 3 Buster Jerk baits, 1 Mcmio tail og 1 Westin jerk smiley.gif Settet er brukt to ganger og ansees som strøkent og alt er kvalitet smiley.gif Selges kr 2200,- + evt frakt smiley.gif Kan prutes ved rask avgjørelse.

  3. Hei ! :) Selger nå mitt modifiserte fluesett til lett gjeddefiske ! :) Stanga er en Lawson energy #5/6, snella er en Vision GT og linene er et G.Loomis streamdance og et scierra HMT :) Gjeddefortom og backing følger også med. Tross den lave stangklassen klarer stanga og lina og kaste fluer opp mot 20 cm ! ;) Fisker mest med fluer på ca 15 cm og kast på 20 meter er ikke noe problem. Pga den lave stangklassen er det ekstra morsomt å fighte fisk på den og selv en gjedde på 1,5 kg er morsomt ! Settet er kun brukt denne sesongen og selgses pga ny tørrfluestang til ørret :) settet selges for 1899,- pris satt ned til 1600 Bilder kan fås på PM :) Et par fluer kan også følge med om ønskelig !

  4. Hei, drar nordover til søndagen og trenger noen tips til noen ørretelver i finnmark. Vet at det er mange emner med info, men finner ikke navnet på noen plasser :( Så hvis noen kunne hjulpet en ung fluefisker som bare slipper ut fisken med å si navnet på en elv eller to hadde det vært helt knall ! :) Tar gjerne imot navn på elv med PM ! takk på forskudd :)

×
×
  • Opprett ny...

Important Information

By using this site, you agree to our Bruksvilkår.