Gå til innhold
Fiskersiden

magnevorland

Medlemmer
  • Innholdsteller

    244
  • Ble medlem

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av magnevorland

  1. hmm når jeg åpna snella så hadde jeg den frikoblet samme med når jeg lukket den! men prøvde tillome å dra litt til meg rørtang men nada... plassen jeg bestilte snella fra er tragisk for og få service måtte jeg betale frakt å deler å denne har en gang ikke fått dyppet seg! spaken er helt fin så den skal være den!

    men lurer på om det i det hele tatt ska gå ant å juster på preset skruen? for den presser seg lengre ut til lengre opp jeg justerer spaken? å når jeg åpna opp under skruen var det en hylse som var frest 2 hakk i som skulle stå fast i spaken så kan ikke forstå hvordan denne skal kunne roteres?

  2. ja er den skruen som står fast på min.. å snella har aldri vært i bruk eneste mulighet jeg har å justere på brems er spaken... har hatt hele snella åpen uten å se noe problem...

    kan det ha noe å si at jeg har 2 speeden?

  3. Det er skrevet at 19 000 laks med gjennomsnitstørelse er rømt nå i stormen fra bømlo! Noen som vet hvilke naturlige steder denne fisken vill bevege seg til? Skal nok bruke gode deler av denne uken til å fiske på dette møkkagreiene! Hiv dere med om dere vill :) allt hjelper

  4. Vet en helt sikkert at det var en død håkjerring? Det er jo slett ikke uvanlig at svære brugder ligger og soler seg i vannflaten. Spørs om vanlige dødlige ser forskjell på disse to sånn i forbifarten. Om det skulle vise seg å være en håkjerring er det vel dessverre stor sjanse for at det er rekordfisken til Asgeir. Ikke veldig ofte en hører om stor håkjerring som ligger og flyter uten noen god grunn. Vet ikke hvor mye yrkesfiske det er i denne fjorden, og hvor stor sannsynligheten er for at det er tatt flere store kjerringer der de siste dagene?

    VAr jeg og 2 andre i mannskapet på min båt som så den! trengte ikke å være rakettforsker for å vite at det var en dau håkjerring der den fløyt med buken til værs.

  5. Hei så du hadde en komentar på tiagraen å wateerspeeden, det er solgt MEN har nå en tiagra 12 med 650 meter pp 50 lb og stanga er en prey jigger 30- 50 lb. Tror dette kan være noe for deg, alt ble kjøpt i mars i år :-) selges for 3500 kr! Meget billig kun til deg, så situasjonen din. Latterli bilig, dekker ikke snella engang

    Mente 15-40 lb var stanga

    Svar så fort som mulig pga andre intreserte :-)

  6. har fiska endel i den fjorden og avogtil klaffer det og avogtil ikke.. vær veldig nøye med dregginga ihvertfall ute med tittelsnesflua her er det jæv.. vanskelig å dregge pga 3 forskjellige strømretninger.. men dog en kjempe plass for stor brosme og blålange.. hjartholmen kan avogtil gi gode fangster for brosme og lange, mens traavåsskallen og valebrotet gir mye fin seog huser avogtil noen mega langer.. men her fisker du ikke dypere en 150 meter! digernessundet har for meg levert brosme, HÅ. og blålange :)

    sikkert endel skriveleifer (:

×
×
  • Opprett ny...

Important Information

By using this site, you agree to our Bruksvilkår.