Gå til innhold
Fiskersiden

Andreas137

Medlemmer
  • Innholdsteller

    7
  • Ble medlem

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Andreas137

  1. Hei! 
    Jeg har grunnet jobb forlatt trygge omgivelser på Østlandet til fordel for fjord og fjell på vestlandet, nærmere bestemt i Rosenes by - Molde. 

    I den anledning er jeg på utkikk etter fiskekompiser i området. Hovedinteressen ligger i havfiske, da spesielt etter kveite og storsei. Jeg er dog åpen for det meste av fiske. Jeg har ikke tilgang til båt, så stort pluss om du eventuelt har dette. 

    Jeg er 24 år, og har egen bil, så litt reiseavstander bryr jeg meg ikke noe særlig om. 
     

  2. Jeg fisker mye i drøbak fra båt og vil si torsken er på vei oppover igjen mens seien ikke er på vei oppover. Høsten 2010 var seibittet for meg og pappa helt enormt og vi hadde enorm uttelling. 4 timers konstant action, er vel oppsummeringen. På skjærgårdsfestivalen ble det tatt en torsk på 13 kilo i drøbak, og nå for ikke så altfor lenge sia ble det tatt Lange på 16. Dette er da min opplevelse fra drøbaksiden. Fisket har vært veldig tregt det siste, men er det ikke gøyere når fjorden er sprekk full igjen og fisken biter som bare det igjen?

    Fish on! :)

  3. Hei, låner tråden jeg. Er på Skeikampen nå og skal oppover mot Nisju imorra, er for det meste ute etter stor ørrett, sålangt har jeg prøvd Veslesetervatnet etter ørretten, og idag prøvde jeg Rausjøen etter hovedsakelig gjedde. Har ikke fått fisk ennå her oppå og nå trenger jeg hjelp. Hva slags metoder anbefaler dere? Har tilgang på et massivt utvalg spinnere, fluer, sluker, wobblere og meiteutstyr. Og hvem vann er best på denne tiden av året av Lykkjomstjenn, Nisjuvatnet og Svarttjenn? Har mest lyst til å meite men er åpen for alt :)

  4. Har nettopp bestilt meg utstyr for å starte med kystmeite, og det har seg sånn at jeg skal opp snart (Har slekt her), og tenkte å prøve ut litt forskjellig, vet det går en del sandflyndre her, da jeg har snorklet mye i disse trakter B) . Har da bestilt http://www.baardsen.no/storefront.php?pid=1377 og en enkel nappvarsler, samt noe YUM fór smakstilsetninger. Jeg har også bestilt noen flyndre takkel og noen bånnmeite takkel. Har planer om å fóre, men er ikke 100% sikker på hva jeg skal sette sammen fóret av, noen tips? Lurer også på noen gode kystmeite plasser (Samme hva slags art :D) i Haram (Møre og Romsdal). Tar alle tips med en stor takk! :dribble: . Er forresten ute etter en del flyndre! Er helt fersk i gamet.

    Mvh Andreas!

×
×
  • Opprett ny...

Important Information

By using this site, you agree to our Bruksvilkår.