Gå til innhold
Fiskersiden

kjernsmoing

Medlemmer
  • Innholdsteller

    274
  • Ble medlem

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av kjernsmoing

  1. er denne jeg har http://www.biltema.no/no/Verktoy/Trykkluft/Verktoy/Airbrush/Airbrush-lakksproyte-2000030939/

    Men jeg har ikke peiling på airbrush egentlig, det er den eneste jeg har brukt, så kan hende iwatan er mye bedre..?

    vannbasert akrylfarge ja, også blana jeg i vann så den ble passe tynn (den typen du brukte på skolen, får tak i over alt).

    Jeg har bare kjørt gjennom litt såpevann etter hver økt også latt det tørke for å vaske den.

    En gang i blant skrudde jeg fra hverande hele greie og vaska å, vær da uhyre forsiktig med nåla.!!!

    Jeg har brukt c&w sin lureepoxy til å legge utenpå akrylfargen. Skal det bli noe fint da så må du lage deg et tørkehjul.

    Kan bruke mye rart til å "seale", det handler bare om at du har på noe som treverket trekker til seg, også stivner det. Kan bruke plast som er løst opp i xylene, kan bruke epoxy, og sikkert veldig mye annet.

    Bruk en god maske!! Xylene er isåfall ikke bra for deg, Epoxy er ikke hyggelig å dra inn det heller.

    Håper det hjelper, lykke til.

  2. Morn ja!

    Jeg holdt på med dette ganske mye for en stund tilbake. Jeg har en airbrush fra Biltema som funka helt greit til det jeg brukte den til. Brukte mye sjablonger jeg skjærte ut av div plastemballasje og også papir hvis jeg bare skulle bruke de en gang. Ellers av farger brukte jeg bare akryl jeg blannet ut med vann. Dette er billig og det er ikke noe problem når man sealer treverket først og legger epoxy utenpå. Er det ellers noe så får du bare spørre. Veldig morro detta. Solarfallbaits er Guru på området.

  3. Hei

    skal til Cuba om en uke og blir der nede i 4 uker. Reiser med familien og har ikke tenkt til å oppsøke turistfiskemagneten cayo largo eller lignende steder. Har sett på Tarpon fiske og det ser rått ut!! Er det noe spessielt jeg burde vite før jeg drar poppern over overflaten på cubansk vann. Hvor kraftig stenger trenger jeg egentlig for å fiske i cuba. Hva med snelle, sene og fortom. Er det eventuelt andre arter jeg burde få med meg. Tenkte å fiske med haspel og forhåpentligvis hjemmemekka overflatebaits og jerkbaits.

    Er det spesiele områder som er bedre i cuba og er det fritt fram med fiskestanga overalt?

    Ble litt mye spørsmål her... under er noen nylagde poppere som skal få prøvd seg i cuba forhpentligvis.

    På forhånd takk

    Harald

    post-24592-0-18876000-1434298393_thumb.j

    post-24592-0-81223000-1434298458_thumb.j

  4. Som tittelen tilsier er det noen som vet hvordam det står til med isen i sjøen eller på vanna i vestfold. Greit å vite før man drar ut hvis man må kjøre et stykke. (Er vel ikke 2015 ennå, men ja...)

    Plasser kan være akersvannet, bergsvann, tønsbergfjorden, sandebukta osv. Er ikke dumt å slenge med om det ble noe fisk på turen også hvis du har vært ute.

  5. Hei!

    Jeg skal nedover til Kristiansand i helga for å besøke min mormor og tenkte da jeg skulle ut en dag å fiske middag. Jeg har vært å fisket fra Kristiansand fra land noen ganger, men har vel ikke fått alt for bra uttelling. Lurte da på om noen kunne tipse meg om en relativt bankers plass på denne tiden av året. Hvordan art det er snakk om er egentlig ikke så farlig bare det er greit å lage en middag av. Torsk, Sei, Lyr, Flyndrer, Hyse, Hvitting, Berggylte, SØ, Knurr og muligens andre arter. Litt fancy arter som finnes på samme sted hadde jo også ikke vært dumt å vite om hvis noen har lyst til å hjelpe. Kan bli noe mer morsomt da.

    Med tanke på fiskemetode så skal jeg nok finne ut av det greit når jeg vet arten, men et par tips der skader vel heller ikke. Har bil så har litt rekkevidde.

    På forhånd takk

  6. Fine saker :)

    Så ut som en kjent plass det der ja, bøyd noe kroker der jeg å, litt etter jul er det vel bedre mulighet for å få noen som er litt større der. 2+ . Gjelder å sveive fort opp og ikke la laka svømme nede i steinene.

    Pleier og være noen små gjedder rundt steinsmetten der også. En kveld telte jeg vel rundt 10 gjedder på 10cm ca.

  7. Send mail til div blikkenslagere er mitt tips, har fått noen kilo der for 7kr/kg

    Forklar det som det er så har jeg fått innpass, de fleste steder bruker jo blyplater til rundt piper osv.

    Ellers er det greit å være forsiktig med støpinga, er ikke kos med selve blyet eller gasser under oppvarming.

  8. Har bare vært der en gang, da var det gjedde i tankene. Ble en stk og er sikkert muligheter for å få en der nå å. Selve vannet er ikke greit å komme seg rundt så det kan by på litt problemer. Har vært båtleie der før, men er litt usikker hvordan det er nå. har du veldig lyst kan du ringe disse: http://borrevannshytta.no/ å høre. Gjørs kan du egentlig ganske enkelt utelukke å få der hvis det jeg har hørt er sant, det er nesten ikke gjørs der. har ikke fisket etter suter, brasme eller abbor der, men vil tro at det skal være greit å få abbor. Brasme og ikke minst Suter kan det kanskje være verre med. I elva som renner ut av borrevannet er det stedvis litt bedre å stå og gjedde skal være greit å få der (ikke hvis du har lyst på en over 2kg da) vil jeg tro. Har hørt at dette er en grei plass http://kart.gulesider.no/m/PrtnN

    Aulielva hadde også god tilgang på noen av karpeartene, men etter noe forurensning og massiv fiskedød er jeg litt usikker på hvordan det står til der nå. noen som vet??

    Et annet alternativ er Akersvannet, der er det båtleie og mulighet for å få brasme, gjørs og gjedde.

  9. Skulle fisket litt Makrell til gave og på grunn av at jeg bare har en ledig kveld lurte jeg på om noen vet hvor de er for tia. Hadde vært kjipt å ikke fått noe.. :/ Befinner meg i Tønsberg, men er er ganske mobil.

    Har båt på henger hvis jeg må litt utpå.

    På forhånd takk

×
×
  • Opprett ny...

Important Information

By using this site, you agree to our Bruksvilkår.