Gå til innhold
Fiskersiden

Arntos

Medlemmer
  • Innholdsteller

    98
  • Ble medlem

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Arntos

  1. Skal tilbringe neste uke på Austbø - Blomsøya. Er det noen som har tips til fiskeplasser i dette området? Hadde vært moro å dra opp noe annet enn sei og torsk som vi fikk i fjor. Er ikke den største båten så legger ikke turen langt til havs.

  2. Nå som hele byen har fått levert avis med bilde av storfisk og navngitte vann så blir det vel håpløst for oss som fisker mye og ønsker å være i fred på tur. Hvor skal jeg dra nå?

    Det skal vel ikke være noen hemmelighet at det settes ut fisk i disse vannene, blir vel gjort for allmennheten. Sjekk TOFA, finnes mange vann i kort avstand fra Trondheim.

    Stor fisk finnes flere plasser uten at man trenger å fiske i kø.

  3. Vet du, jeg la fisket i Jonsvatnet på hylla pga de drøye prisene hva fiskekort angår. Jeg syns ikke prisen på hverken dagskort eller årskort kan forsvares når det ikke er et vann med bestand av mange større gjedder. Så jeg gikk over til å prioriterer mer kystmeite isteden. :)

    Er virkelig 400,- for et sesongkort eller 40,-for et døgnkort dyrt? Er vel ca 30 vann du kan fiske i til den prisen.

  4. I could use some tips for fishing trout from land up there. Lures, colours, weights, maybe places to fish from etc.

    I spent 4 hours up there the other day and only got one bite on a copper lilauren 12g. It spat the hook in the end to top off a frustrating day but I'll be back.

    suggestions?

    Last year i got a tips from two old guys i met up thehe, and the used a rapala Rapala CD3 blue / white wobler. After that I've tried that wobler with good luck in other lakes. Not tried Son vatna this year.

  5. er det noen her inne som har vært eller er regelmessig på nessvatnet i åsen, å fisket i sommer? har vært der en del selv, men synes det er ufattelig lite fisk å få i forhold til tidligere år.? har sett over listen av de som har lånt båten der, det er jo nesten ikke tatt fisk der. noen som har vært der? har du eventuelt fått fisk eller ikke?

    Har passet det vannet utallige ganger og det vaker jo noe helt sinsykt. Har mang en gang tenkt å ta med meg kajakken og teste det. Men kanskje ikke verdt det?

×
×
  • Opprett ny...

Important Information

By using this site, you agree to our Bruksvilkår.