Gå til innhold
Fiskersiden

Per S.

Medlemmer
  • Innholdsteller

    8
  • Ble medlem

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Per S.

  1. var ute i natt og lyste etter krabbe, men det var heller labert med krabber, så fisket litt istedenfor og endte opp med noen småsei.. er det noen som vet om gode krabbeområder, vi var ved kjevik og innover mot justvik, og der var det ikke en eneste krabbe å se!

  2. var ute en tur på fredag, men kom aldri igang med fisket i og med at propellen bestemte seg for å ikke følge med akslingen rundt mer :o men skal se om jeg får lurt noen til å fikse den, så jeg kan prøve igjen så fort som mulig :thumbsup:

  3. da nermer det seg at båten er klar for sjøen, og jeg skal prøve meg litt på fiske fra båt.. men uerfaren med sjøfiske som jeg er, så tar jeg imot alt av tips og råd om både fiskeplasser og teknikk/utstyr med stor takknemlighet :shiftyninja:

  4. da er tida kommet for at jeg skal tre ut av de dype skoger og prøve meg på sjøfiske. dette er helt nytt for meg, men satser på det går an å få lurt noe til å bite på kroken på tross av manglende kunnskaper :)

    det er i kristiansandområdet jeg blir å holde meg, så om noen har noen tips om både fiskeplasser og passende sluker så tas det imot med stor takk :lol: (er forøvrig ikke noe spesiell fisk jeg er ute etter, bare det biter:) )

×
×
  • Opprett ny...

Important Information

By using this site, you agree to our Bruksvilkår.