Gå til innhold
Fiskersiden

SteinarGr

Medlemmer
  • Innholdsteller

    7
  • Ble medlem

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av SteinarGr

  1. Det er på tide å utforske langesundsskjærgården! Er det noen som har noen tips til fiskeplasser i området? Litt avstander gjør ingenting. Tenker da på havfiske/stangfiske fra båt. I grunn er de fleste arter interessante! Noen som tør komme med noen små hemmeligheter?

  2. Tusen takk skal du ha! Det skal forsøkes. Setter stor pris på tipsene!

    Når du kommer ytterst på Gjernestangen og ser den svarte og gule bøya så går du imot land og det er plenty med de arter du nevner. Går du motsatt vei kommer du til Gjersbåene hvor det er mye makrell og spesielt rundt den røde bøya. Rett utenfor Gjersbåene går det en dyp renne som du finner andre arter :dribble:

  3. Hei igjen

    Det hadde vært utrolig bra hvis du hadde noen koordinator. Feira 17. mai på båten i dag. Fiska litt, men blei ikke noe annet enn en del småtorsk. Må gå mer seriøst til verks skjønner jeg.

    Heisan.

    Risør her jo ett fantastisk utgangspunkt når en tenker på Norskerenna. Samme som Ulf benyttet i Langesund. Det må nok forskes litt rundt dette men nå snakker jeg dypt vann.

    Ellers så er det mange små spotter i område. Du har mange fine dager fremover.

    Skal se om jeg kan hente ut koordinatene til deg. De er ikke hemmelige. :)

  4. Hei

    Jeg har akkurat kjøpt meg en gammel seilbåt som har havn i Risør. Blir bruke denne til litt harping i området Krager-Lyngør utenom seiling. Er det noen som kan dele noen fiskeplasser (de som ikke er hemmelige) i dette området? Evig takknemlig i så fall! Er på jakt etter det meste (makrellen finner til og med jeg), men gjerne flyndre, torsk/lyr, sei.

    Mvh Steinar

×
×
  • Opprett ny...

Important Information

By using this site, you agree to our Bruksvilkår.