Gå til innhold
Fiskersiden

Djinn

Medlemmer
  • Innholdsteller

    4
  • Ble medlem

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Djinn

  1. Den Guideline LPXe V2 Trigger 11 fot 5-25 gram stanga ser jo helt perfekt ut, men hvorfor i all verden legger de den under betegnelsen "haspelstang med trigger"? Jeg har forøvrig kjøpt en Fenwick HMG Silver Wings 11,6`/5-30gr.haspelstang hos skittfiske i og med deres høstsalg, så nå må jeg vel prøve sjøørreten på haspelutstyr igjen, tiltross for at jeg rett å slett "elsker" direktekontakten med fisken som multiplikatorutstyr gir meg. Jaja Guideline blir det neste, men hva med passende størrelse på multiplikatorsnella på en slik stang?

    Tusen takk for alle innspill

    Med vennlig hilsen

    Martin

  2. Jeg har lett og lett og lett og lenger enn langtl etter en multiplikatorstang beregnet på sjøørret med litt lengde, og jeg er nesten kommet så langt at jeg må bygge meg en selv.

    Tidligere i dag ringte jeg på Seeberg og spurte om ikke det var noen mulighet for en slik utgave av deres Lawson Artic Trout haspelstang, men nei markedet er for lite fortalte han meg, slukøret ser jeg jo den, men det må da være mange fler som ser fordelene av å kjøre fisk som sjøørret på multiplikatorstenger?

    Om sommeren bruker jeg en Ambassadeur C3 CT Mag (uten snørefører) og med multifilamentsnøre, og den gir meg jo nogenlunde lange kast, men å bruke fingrene til å styre snøret til tross for neoprenhandsker er isende kaldt på vinteren. Jeg gikk til innkjøp av en Shimano Beastmaster 10 fot 14-40 gr, men også her kommer 20 og 30 grams sluker ikke langt nok ut. :-(

    Hva skal jeg gjøre, og er det noen som blir med på et opprop hva anngår et manglende produktsegment?

    Med vennlig hilsen

    Martin

×
×
  • Opprett ny...

Important Information

By using this site, you agree to our Bruksvilkår.