Gå til innhold
Fiskersiden

Fruen

Medlemmer
  • Innholdsteller

    16
  • Ble medlem

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Fruen

  1. Og det var nå jeg skjønte at jeg hadde vært over gjennomsnittelig dum! Ikke et jævla bilverksted hadde tid til å montere hengerfeste på bilen min!!! :D Der sto jeg... Med båten på hengeren og med fiskeabstinens så det holder uten å komme meg på fjorden for å få fisket i det heletatt! Nå har det gått 3 uker siden bilen ble solgt og jeg begynner å bli mannevond... Ja, det påstår ihvertfall Fruen. :D

    Det er ikke så synd på han. Det er værre med meg. Ikke får jeg fisket i sjøen og ikke har jeg bil ( det var jo min som ble ofret). Det gikk jo litt fort dette bilsalget, selv om jeg faktisk ymtet frempå om det ikke hadde vært litt lurere å få hengefeste på den andre bilen før vi solgte (fordi det er ferietid) !!!!!!!!!!!!!! Men, jeg skulle vist vært litt tydligere. Glemte jo at mannfolk ikke skjønner hentydninger :lol:

    Og ja, det hender at han kan være litt mannevond innimellom nå, spesielt når jeg minner han på at vi kunne vært ute etter makrell og havabbor :lol::lol: . Men neste helg, da...........

  2. :D Hvem søren har tystet ? :lol:

    Tusen takk for alle gratulasjonene :lol::lol:

    Kanskje ikke så rart at det var vanskelig å gjette hvem som hadde bursdag idag. Jeg har jo ikke skrevet så mange innlegg. Har stort sett nøyd meg med å fiske og overlatt skrivingen til gubben. OG de punktene Erik Walmann presanterte var jo mildt sagt litt spesiell :lol::lol::lol:

    PS. : Idag har Perca servert stekt, selvfisket sjøørret, surret i rømme, med litt vin zzzzzzzzzzz.........

  3. Hvordan er evt regler på dette? Skal man ringe viltnemda dersom man kjører på et dyr?

    Fin rapport :)

    Du er pålagt å kontakte viltnemda eventuelt politi om du er så uheldig å kjøre på noe vilt.

    Det er også lønnsomt, fordi de fleste (eller alle?) forsikringsselskaper dekker skaden om du kan vise til at du har gjort det!

    Et praktisk telefonnr. å huske er 02800 som går rett til nærmeste politi.

×
×
  • Opprett ny...

Important Information

By using this site, you agree to our Bruksvilkår.