Gå til innhold
Fiskersiden

Kai81

Medlemmer
  • Innholdsteller

    23
  • Ble medlem

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Kai81

  1. Et godt tips hvis du skal dorge med båt er og kjøre forbi dammen :) Jeg får fisk på nesten hver tur forbi der på wobblere generelt alt av wobblere spiser Gorningen gjedda, annet tips er når man kjører ned til sandbrekkene eller hva det heter igjen for og sette ut båt, kjør til venstre helt inn der det er masse siv og bruk enten frenzy frog eller popper for og lure ut gjedda.

  2. Siden Iversen ikke nevnte sin egen glimrende artikkel, så linker jeg til den:

    Kom i gang med karpefiske

    Det er også to artikler til, men jeg tror denne er nok foreløpig.

    Hilsen en som knappest har prøvd karpefiske, men som ahr fått erfare at det er lurt å høre på Iversen.

    Høres bra ut takker skal lese og memorisere linken..

  3. Kamerat av meg fiska der for 3 helger siden han og dama hans så endel karpe der, noen rett ved hytta der de bodde og noen nede ved ei beverhytte. Men etter maaase fiske og timer med nada ga de opp 2 dager senere. Jeg fikk da veldig lyst til og teste dette ut men nada selv fiska 7 timer på torsdag zero, fiska 5 timer fredag zero, Fiska 11 timer lørdag ZERO! eneste jeg fikk var totalt 21 tryter aka abbor og 14 spkinkle ørretter.Dette var da mitt første karpe fisketur, brukte mais og loff, flatin kneip pølsebrød nada.

    Så derfor vender jeg meg til dere O store fiske experter og guder\gudinner, show me your ways :) (eller gi meg et par småhint) Skal tilbake igjen til helga etter ukas jbbing er gjort for og prøve mere.

  4. Er noe forskjellige regler på forsjellige elver\vann osv. Noen steder er det maks 2 kast før man må bevege seg nedover og markfiskerne kan faktisk stå i 1 time på samma sted før de *MÅ* bevege seg. Dette er bare noe jeg har lest men ikke erfart enda, skal på min første fisketur etter laks nå 19 august.

  5. Min bror, en kamerat og meg selv tenkte og ta turen dit nå i august for og prøve og få snappa om no godlaks. Min bror har fiska litt før men har ikke hatt hellet med seg i en periode på 2 år. Og det er min første tur som laksefisker. Så for og ikke være altfor grønn på dette området har jeg da lest litt og snakket med vår egen holmen feks.

    Mine spørsmåle består som følger.

    Er kjærrafossen et bra sted for lakse fiske ca 19 til 21 august?

    Og hva bruker man da av sluker osv?

    Takk

    Mvh Kai-Robert.

  6. Lakssjø i Siljan er det bra gjedde fiske, har fått endel kvantum der på wobbler\jig osv. Største vi dro opp var vel drøye 7,4kg men finnes større der har jeg hørt. rundt 12-14 kilo`s gjedde sier man har blitt dratt opp. Lars holte kan nok bekrefte dette eventuelt lars lønberg siljans konge fisker.

×
×
  • Opprett ny...

Important Information

By using this site, you agree to our Bruksvilkår.