Gå til innhold
Fiskersiden

Spider

Medlemmer
  • Innholdsteller

    45
  • Ble medlem

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Spider

  1. Mye vil ha mer.... ser etter en high end haspel som skal brukes i utlandet. i første omgang cuba i april.

    Hei, Hafnor! Har ei Daiwa Saltiga-Z 4500 som jeg har brukt til popper- og speedjigging etter giant trevally på Andaman og i Kenya, lastet med PowerPro i rett dimensjon. Den er din for 2500 kr. Rå snelle med vanntett bremsesystem som er helt på høyde med Stella. Bare å si fra! :) Send en mail til krister.ottesen@egmonthm.no om du er interessert! Ligger for øvrig en annonse med mer info om snella litt lenger ned i forumet!

    Mvh Krister

  2. Selger 1 stk. Shimano Beastmaster AX S.T.C. 240/270 MH 15-40 g for 700 kr. Stanga, som er brukt én gang, er femdelt, men har en ekstra del som gjør at du kan forlenge den med én fot. Leveres med trekk og en liten, praktisk corduratrukket stangtube som fint får plass i sekken. Mer info om stanga (den nest nederste i lista) finner du for eksempel her.

    Er du interessert, så send en e-post til krister.ottesen@egmonthm.no eller ring/send melding på 977 69 673!

  3. Selger 1 stk. Fox Oval Brolly som aldri har vært pakket ut av posen for 500 kr. Her finner du mer info om det lille krypinnet (nummer to fra toppen)!

    Er du interessert, så send en e-post til krister.ottesen@egmonthm.no (ikke PM!) eller ring på 977 69 673!

    Denne er nå solgt!

  4. Stanga er brukt på to ekspedisjoner til hhv Andaman og Kenya, og er pent brukt, og den egner seg ypperlig til båtbruk (sjekk link i annonsen over). Her følger et bilde av stanga i action (i den andre enden kjemper det en sinna giant trevally på rundt 8-10 kg):

    Kenya%202008_Krister%20%2864%29.JPG

    Stanga er nå solgt!

  5. Stanga er brukt på to ekspedisjoner til hhv Andaman og Kenya, og er pent brukt, og den egner seg ypperlig til båtbruk (sjekk link i annonsen over). Her følger et bilde av stanga i action (i den andre enden kjemper det en sinna giant trevally på rundt 8-10 kg):

    Kenya%202008_Krister%20%2864%29.JPG

  6. Selger 1 stk. Shimano Corvalus 301 (helt ubrukt) for 600 kr. Snella fikk karakter 5 i en test i Alt om Fiske nr. 9/2010. Mer info finner du her!

    Er du interessert, så send en e-post til krister.ottesen@egmonthm.no (ikke PM!) eller ring på 977 69 673!

  7. Selger 1 stk. Daiwa Powermesh-X Catfish Special PM-XK 9500C 9'2" 5 lb TC for 700 kr. Dette er ei helt rå stang som i utgangspunktet er laget for mallefiske, men jeg har brukt den til popperfiske og speedjigging etter giant trevally i India og Afrika...

    Her kan du for øvrig lese mer om stanga!

    Er du interessert, så send en e-post til krister.ottesen@egmonthm.no (ikke PM!) eller ring på 977 69 673!

  8. Selger 1 stk. Daiwa Saltiga-Z 4500 for 2500 kr ved hurtig avgjørelse. Dette er ei helrå haspelsnelle, med et helt vanntett bremsesystem som kan stoppe et godstog... Snella, som du kan lese mer om her, har vært i bruk to ganger til popperfiske etter giant trevally, men fungerer også ypperlig til speedjigging etter storsei eller til fiske etter storlaks.

    Er du interessert, kan du sende en e-post til krister.ottesen@egmonthm.no (ikke PM!) eller ringe på 977 69 673!

  9. Selger en helt ubrukt Shimano Corvalus 301 multiplikatorsnelle (mer info og bilde av snella her) for 600 kr. Nypris er 1299 kr. NB! Snella har venstresveiv, og egner seg derfor ypperlig til lett jerkbaitfiske.

    Interesserte kan ta kontakt på krister.ottesen@hm-media.no (ikke send PM, please...!)

  10. Shimano Tiagra trenger vel ingen nærmere presentasjon...? Det er en grunn til at de aller fleste big game-charterbåter bruker dem, for å si det sånn. Jeg selger nå lillebroren i klassen, en Tiagra 16, som er full-lastet med Power Pro i passende tykkelse, til og med med ferdig montert mono-topshot på 1,2 mm... :) Det er med andre ord bare å reise!

    Bilder av snella og mer info finner du her. Snella koster 4990 kr ny, er brukt på én utenlandstur og selges for 2800 kr ved hurtig avgjørelse. Kan hentes i Oslo, men kan også sendes i posten, men da kommer frakt i tillegg.

    Interesserte kan henvende seg til krister.ottesen@hm-media.no (ikke send PM, please...!)

  11. Daiwa Saltiga-Z er kanskje den råeste haspelsnella som noen gang er laget, og helt på høyde med Shimano Stella. Dette er ei spesialsnelle for tropisk fiske etter sinna arter som GT, amberjack, yellowfin etc. Den er helt forseglet (og skal i prinsippet aldri behøve vedlikehold), har en brems som er helt hinsides... Du kan jo ta en titt sjøl her på spesifikasjonene fra fabrikanten.

    Snella er brukt under to utenlandsturer, først til popperfiske etter GT utenfor Andaman (ble anbefalt snella av Andaman-pioner Gabriel Elfström) og deretter til speedjigging etter bl.a. GT utenfor Kenya. Begge deler taklet den mer enn greit. Snella er lastet opp med Power Pro (husker ikke helt tykkelsen, men det var den tykkelsen Elfström anbefalte), og leveres med eske og neoprenfutteral.

    Snella selges på utenlandske nettsteder for fra 700 til 1000 dollar (i tillegg kommer frakt og tollavgifter). Selges for 3500 3000 kr ved hurtig avgjørelse. Snella kan hentes i Oslo. Jeg kan også sende i posten, men da kommer frakt i tillegg.

    Interesserte bes ta kontakt på krister.ottesen@hm-media.no (ikke send PM, please...!)

  12. Hei, er det noen som tilfeldigvis sitter på Med fiskestang i Oslomarka 2009, som gidder å gi meg tall på hvor mange fisk som ble satt ut i hvert av nærvannene i 2008? Vannene det gjelder er Steinbruvannet, Sognsvann, Øvresetertjern, Burudvann, Østernvann, Nøklevann, Lutvann, Fri-Elvåga (Elvåga Badedam), Svartoren og Mønevann.

    Jeg trenger nemlig tallene til en artikkel jeg holder på med, og OFA er ikke så veldig hjelpsomme, og boka er utsolgt på Storo...

    På forhånd takk for hjelpa,

    mvh Krister Ottesen, journalist i Alt om Fiske (krister.ottesen@hm-media.no)

  13. Har klart å knekke tuppen på Avon-toppdelen til Fox Specialist 1 lb-stanga mi, og er veldig interessert i å kjøpe en ny topp hvis noen skulle ha en liggende (fat chance, antakelig)...

    Har du en til overs (yeah, right), er det fint om du sender en e-post til krister.ottesen@hm-media.no!

    Nei, jeg ønsker ikke å rippe opp i hvordan den knakk...

    Ettersom det er lite sannsynlig at noen har en liggende i en krok, er jeg takknemlig for tips om hvor en topp kan skaffes på billigste og enkleste vis :)

×
×
  • Opprett ny...

Important Information

By using this site, you agree to our Bruksvilkår.