Gå til innhold
Fiskersiden

Viking1980

Medlemmer
  • Innholdsteller

    26
  • Ble medlem

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Viking1980

  1. Da ble det en liten tur i glomma i dag og..Ikke mye spennende som skjedde men det jo altid koselig og slappe av langs elva:-)Det ble ingen monster fisk i dag heller men en pen stam gjorde kvelden flott..Etter noen minutters kamp kom den endelig inn til meg..Legger med noen bilder i dag og..Har enda ikke fått kjøpt meg noen vekt og veienett så det blir bare spekulasjoner..

    4hrujn.jpg

    ictuo9.jpg

    2dbwhv5.jpg

  2. Klemmer på i dag..det ble to turer til en gammel god plass på nedsiden av svartfossen..

    Er desverre litt rusten enda etter mange år uten fiske så vekt og målebånd manglet..Det ble endel mort i dag og..Økte mengden maiskorn pr krok for og bli kvitt det aller minste og det funket flott..Det ble noen mort på rundt 150/200g og en flott buk på 1,? nærme to kg vil jeg tro..20 pakken meg sigaretter ble det nærmeste jeg hadde og "måle" med..Så her kommer noen stemnings bilder ifra dagen i dag;-)

    25smxbt.jpg

    344drt3.jpg

    10ge91h.jpg

    der86s.jpg

  3. Tenkte og legge ut litt her om mine små meite turer..

    Det har blitt elendig lite fiske i sommer pga andre prioriteringer men skal prøve og nyte høsten mest mulig..

    23/8-12

    Det ble i dag en liten tur i glomma ovenfor svartfossen..Fangsten ble det heller dårlig med men det gir jeg rv2 utbyggingen skylden for..Har ikke vært her nede på flere år og fikk nesten litt klomp i halsen når jeg fikk se hvordan de er iferd med og rasere dette som en gang var en flott fiskeplass..Men men..Etter tre timer fiske uten noen form for foring ble resultatet 3 mort på rundt 150g på dupp meite med mark..Bunnmeite stanga lå ute med mais/mark kombo hele tiden..Der var marken og ett maiskorn fjernet men såpass stille at nappvarsleren ikke har reagert..Så sånn ble den kvelden..

    2d26o3a.jpg

  4. Ja..Da tenkte jeg og ta med meg match stengene og teste litt meite i saltvann..å jeg er helt BLANK...Jeg skal ut til skjærhalden siste helg i sept og teste litt fiske..Hva er "sikkert" agn i saltvann? reke? Hvilken størelse krok er det best og gå for? Er det en "håpløs" tid og fiske på? som sakt jeg er helt blank når det gjelder saltvann og fisking.

  5. takker for alle svar og linker..Er i gang med og "kartlegge" litt forskjellige vann rundt i lokal området her..har og god dialog med flere meitere...Så det skal nok gå veien..Skal ha meg vekt og veienett før neste sessong..pr i dag er jeg ikke noe spesielt konkuranse fisker og benytter meg ikke av keepnet osv..det som gjelder er og ha en god fight..Få fisken opp,ut med kroken,ta bilde og få den ut igjen..

  6. Har etter flere års pause tatt frem stanga igjen i sommer..Det er meiting som er tingen og stor karpe er drømmen..Har stort sett konsentrert meg om visse områder i glomma før pga god tilgang til relativt stor brasme og buk..Men har i sommer meitet litt suter/karuss og karpe..Har hørt litt rundt,søkt på nett osv osv etter gode karpevann men det er vanskelig og få noe info..Jeg vet at sportsfiskere er en egen "rase" men så vondt kan det da ikke gjøre og gi litt tips?..hehe..svaret "det er ett vann i oslo" begynner og bli gamelt..

×
×
  • Opprett ny...

Important Information

By using this site, you agree to our Bruksvilkår.