Gå til innhold
Fiskersiden

Jiggy

Medlemmer
  • Innholdsteller

    13
  • Ble medlem

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Jiggy

  1. Jiggy: Mange takk for klare og gode råd! Eg har mykje å lære i dette gamet. Eg visste jo eigentleg dette med brakkvatnet om våren i prinsippet, men det har vore heilt borte for meg når eg har planlagt turane mine. Også forsøka mine langs havstranda ved Tofte på Hurum var for tidlege, vil eg tru.

    Når blir det liv og røre sør på Kirkøy og sør/vest på Vesterøy, etter di erfaring? Det er så flotte stader eg har funne at naturopplevinga gjev ein ekstra bonus.

    Huff, det er vanskelig å si. Men vil vel si at når vanntempen er opp rundt 9-10 grader. Etter påske kanskje? Skal nok ut med båt i påsken å teste dette. Lurer litt på når det blir bra der selv. Jeg vet det går stor fisk der. Så må bare treffe på den.

    Får du fisk på første tur er du som regel for sent ute har jeg hørt:)

  2. Skuffande sesong så langt for min del. Eg fiska i seks timar i dag på Kirkøy, frå Skjærhalden til Ørekroken, utan eit napp. Tykte forholda var fine, med bra varme og fin bris frå sør og sørvest. Men sjøen fall det meste av tida, det var sikkert ingen fordel. Flott tur, men likevel litt frustrert. Tredje blanketur i år. Fiska med møresild, stingsild, atomsild, toby og spinnar, alt utan hell. Alle gode idear tek eg mot med takk.

    Du fisker på feil plass på denne tiden av året.

    De plassene du snakker om har høyt saltinnhold. Fisken er der, å den er større grunnet større fisk klarer saltvannet bedre en småfisk men den er jo sjeldent lett å treffe på.

    Vil du ha fisk må du fiske der det er mere brakkvann. Fisken er mindre der men hvis målet er å få fisk så må du fiske der.

    Østsiden av kirkøy eller kråkerøy er bra om dagen.

    Kråkerøy på vestsiden bra. Glufsa å hele veien til Tangen. Grunnet vesterelva renner denne veien.

    Hele onsøy også er veldig bra nå.

    Lykke til.

×
×
  • Opprett ny...

Important Information

By using this site, you agree to our Bruksvilkår.