Gå til innhold
Fiskersiden

Nettopp

Medlemmer
  • Innholdsteller

    1
  • Ble medlem

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Nettopp

  1. Ute et par timer på "yttersia" av Løvøya. Måtte stort sett fiske der det var le for på den virkelig yttersia var det høye bølger, vind og kalllldt.. Ble en ørret rundt minstemålet. Svømmer naturligvis videre på matjakt. Bedre fiske på innsiden men jeg liker å gå litt og liker ikke å fiske i kø.. Slår værmeldingen på YR til vil vi kunne fiske hver dag i jula. Da får jula mening selv for meg..

    Friluftsfjorden!!

    Som utflyttet hortenser har jeg bare fått et par fisketurer i distriktet i år, for to uker siden fikk jeg en sjøørret på 1,3 ved fyllinga i ruskeværet. Ble overrasket over å finne 2-3 fluefiskere på Karjohansvern (så ut som laksefiskere, spey-kasting i sjøen er det ikke ofte jeg ser). Er det mange aktive fluefiskere i hortensdistriktet? Selv her i Oslo er det langt mellom fluefiskerne når jeg er ute.

    Tidligere i år har jeg hatt et par turer i falktenstensbukta uten så mye å skrive hjem om. Blir vel en tur hjem til jul, satser på en tur rundt Løvøya eller utover langs kyststien fra Rørestand. Hyggelig å besøke gamle jaktmarker... Vi sees kanskje!

×
×
  • Opprett ny...

Important Information

By using this site, you agree to our Bruksvilkår.