Gå til innhold
Fiskersiden

amnesia

Medlemmer
  • Innholdsteller

    285
  • Ble medlem

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av amnesia

  1. Er til dorging i sjøen å ambassadeur er ikke ett alternativ. Har vært prøvd med 7000, men den tålte det ikke. Får prøve å finne en butikk der jeg får sjekket ut dekota :) Telleverk er ikke nødvendig :thumbsup: Er min far som skal ha seg nye sneller å jeg har lovt å finne han til sesongen starter :dribble:

  2. om smeltinga forsetter som nå bør du bruke grovt utstyr!! va en tur i øvre torsdag før elva vaks og då var den fin med tohånds. grovt utstyr bør du ha om fisken bestemmer seg for å gå nedover å du må holde igjen. ikkje alle plasser det er lett å følge etter. elva kan være vanskelig å lese når den er stor, men fisk på de stille plassene i tillegg til strømmen. i hølen ovenfor gapahuken står fisken "feil" vei i bakevja som er der. begyndt derfor fiske fra utløpet av hølen å framover.

  3. de laksene som eg har tatt har eg tatt på stor gulp og som regel kjøpemakk. når eg fisker i mindre elver etter små og mellom laks knip eg av to-tre cm av den bakerste delen på gulpen. eg trer alltid gulpen opp på sena, det samme med makken slik at kroken blir fri. bruker og en eller to av de oransje powerbait perlene som og trees opp på sena.

×
×
  • Opprett ny...

Important Information

By using this site, you agree to our Bruksvilkår.