Gå til innhold
Fiskersiden

eppa

Medlemmer
  • Innholdsteller

    221
  • Ble medlem

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av eppa

  1. Tenker å utforske Vestre Bokn i år mhp ørretfiske.

    Noen som mener dette er bortkastet eller evt han noen gode starttips?

    Tipsere vil bli belønnet med info etter endt sesong.

    Dersom noen har detaljert kjennskap og er villig til å guide hadde det jo seff vært kanoon!

  2. Var ikke lenge siden vi var der en kveld....sykt med småfisk, men i kveldinga gikk vi og speidet etter større fisk. Vi kom til et grunt parti da plutselig en fisk/monster kastet seg opp sidelengs og forsvant ut i de dypere deler av elva, vi antok at vi hadde skremt fisken, men tviholdt på muligheten for at den ville komme tilbake. Fisket som besatt i noen timer til...men fikk bare en på ca 350 gram. Anslår fisken til 3kg+ uten å overdrive, så det blir nok en tur og to til der. Men antar at denne fisken ikke kjemper om insektene med småfisken, men heller går etter denne, så det blir nok litt vanskelig med fluestang.....

    En mulighet er vel kanskje dersom en kommer over ei klekking av noe stort.......er det noen som har en formening om når det er størst mulighet for dette?

    Sannsynligvis er det vel mest fornuftig å vente til neste år og kjenne sin besøkelsestid tidlig....april/mai....

    Oppfordrer alle som fisker i elva til å knerte ALL småfisk man får...utrolig fin elv, som har potensiale til å bli en kanon ørretelv dersom snittet øker litt. Elva er kun en time fra Stavanger, og en topp elv for nybegynnere som er fornøyd med å fiske stekepannefisk i nydelige omgivelser. Er du heldig får du også møte Kalle og familien, de lokale beverne som holder til i elva.

  3. Jaudå...Det blir nok et lite skogsvann..

    Har forstuet tommelen noe som gjør fluekasting litt vanskelig, så vurderer faktisk å kjøpe meg en lett haspelstang på veien i morgen. Noen tips om hva jeg bør ha i enden e ett lite tjern?

    (Tar nok med fluestanga, og gir F i tommelen om det vaker.....)

  4. Størstemann skal være med bestefar på hytta i morgen, og dama insisterte i dag plutselig på å være med svigers på hytta og tok med seg minsten og dro........oops plutselig helt fri fra lørdags morgen til søn ettermiddag.....kan faktisk ikke huske sist.

    Vel...lurte ca 2 sek på hva denne etterlengtede fritia skulle brukes på ....fiske ja.

    Problemet er bare at sjøørreten i stavanger er i det vanskelige hjørnet om dagen, så jeg er ute etter tips til ommråder hvor jeg kan forvente fangst.

    Lurer litt på å prøve ett par små skogsvann i nærheten av Egersund som jeg har observert mega stor fisk i på jakt for en ti års tid siden, men mulig dette er litt for tidlig???

    Noen forslag?

    Dersom andre er ute i samme ærend i morgen, kunne det jo også vært kjekt med selskap..

    (Jeg biter som regel ikke folk jeg ikke kjenner fra før)

  5. Oioioi!

    Der traff du bra gitt!

    Har slitt med det samme som deg i vinter, og håper på slike opplevelser nå fremmover:)

    Har ikke sett noe til børstisen enda her, selv om det jo er i samme del av landet...men da er det vel ikke lenge før:)

    Så et lite tips: Små ringer kan skjule STOR fisk. Garanterer deg at det siger noen rugger over den grunna i disse dager. Så fisk, slipp ut og vær tålmodig.........

  6. Det finnes mange rare folk, noen av dem har en tendens til å bli sure når jeg drar opp garna deres :)

    Etter en del episoder hvor jeg har måtte diskutere/krangle/flykte fra disse rare folka, har jeg funnet ut at det enkleste er å vente på min gode venn "mørket". Han fjerner garna og ingen kan bli sure på meg:)

    Politiet her i området (Stavanger og omegn) er det INGEN vits å ringe til når det gjelder dette. Gjorde dette en stund, men somregel skjønner de ikke hva jeg snakker om en gang.

×
×
  • Opprett ny...

Important Information

By using this site, you agree to our Bruksvilkår.