Gå til innhold
Fiskersiden

veibekk

Medlemmer
  • Innholdsteller

    71
  • Ble medlem

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av veibekk

  1. Ble det ikke napp en gang?? :D:D

    Vel...napp ble det, og fisk på land...men ingen tellende. Harr, harr og atter harr. Jeg hater Harr. Det ble riktignok tatt fisk av andre konkurrenter, men denne karen havnet på sisteplass. Jeg har fisket i Vefsna i 15 år på rad, men aldri opplevd så lite vann og så lite fisk. Håper og tror det blir konkurranse til neste år også, og da tar jeg revange. :D

  2. Er det god strøm i elva, kan laksen stå på knedybde. Vader selv aldri lenger en til knærne hvis det er god strøm. Jeg la merke til den svenske presten som jobbet seg utover i elva med sterk strøm til langt opp på låret. Det kan gå/stå like mye fisk der som på andre siden. Merkelig vading....

  3. Er Suter en veldig skjelden fisk, ettersom alle her blir så lei seg for at den er død?

    Jeg leser i Per Pethons Store Fiskebok at Suter ble satt ut i Norge for 150 år siden, av tyske og nederlandske gruvearbeidere. Det var i Solbergvannet ved Øyestad. Nå skal det finnes bra bestand i enkelte vann på østlandet. Han skriver også at Suteren er en fin matfisk, som særlig i Tyskland oppnår høy pris. Boken er fra 1985.

  4. Leatherman er et utrolig verktøy, som er uunværlig for en fisker. Det råeste er Leatherman Charge XTi. Her har du alt. Gerber kan ikke måle seg med Leatherman, etter min mening.

    Wave er heller ingen dårlig modell. Bestselgeren. Hvis du ikke har bitsholder på din vinnifinni modell, så har du den gamle typen. Uansett har du 25 års garanti. (kanskje vanskelig for deg å vise frem kvittering da :blink: )

    Grattis med det ultimate multiverktøy. ;)

  5. Den vil jo forsåvidt surfe, men vekten av den vil likevel trekke agn/wobbler dypere. Den siste som du la inn bilde av blir litt omvendt ja, der skal senen som går til stangen festes i splittring på "bøylen", mens krok festes i fortom til svivelen.

    Har du erfaring med hvilken som funker best?

  6. Jeg har ikke denne foran meg akkurat nå, men når jeg nå ser på bilde så hadde ikke øye klips på den jeg prøvde i går, bare en bue og gummislange. Ikke rart jeg mistet den. :)

    Men hvis øyet skal mot stangringen og gummiklipset mot kroken, vil ikke da paravanen "surfe" istedet for å "skjære" seg dypere?

    På denne er det vel omvendt?

    djupparavan_320.jpg

  7. 269.

    Hadde kjøpt et combikjøleskap som jeg la i min vw caravelle. Skapet var langt, så jeg måtte ha bakdøra litt åpen. Nok til at alle stengene jeg hadde i bilen raste ut på ringveien når jeg ga litt gass. Bilene bak klarte ikke å svinge unna, så de kjørte over stengene. 4 stenger ble knekt, en klarte jeg å reparere. Det ble et j..... dyrt kjøleskap. ;)

  8. Utrolig flott fisk, Jan Arne. Grattis :P

    Tipper det ga en bra fight?

    Nå begynner det virkelig å rykke i høyrearmen, bare 10 dager til jeg krysser Nordlandsporten :blink:

  9. få det bort er ikkeno problem, pappa røyker fisken å holder på, å vi spiser en hel mass! gir også bort en del til slektninger å bekjente! (Peppermakrell på brødskiva med majones NAMM) Selvom makrellen ikke er ideelt feit nok til å bli røyka enda! men det går'a unna skal jeg love! :)

    Ja, det blir mye varmrøkt makrell på oss også. Kald pils og makrell er jo ikke akkurat vondt.

    ...men 1000 makrell da, det er mye. Tipper slekt å venner tenker...." ånei...der kommer Fiskeguten med en pose makrell igjen" <_<

  10. jeg fisker i oslofjorden, vestfold, men rundt moss'e traktene, makrellen er OVERALT for tiden, meg å far var ute i 2 timer her en dag å dro og dro, hadde vell gode 500fisk, dagen etter var vi ute i 2 timer igjen, å dro nye 500-600 fisk, sløyde resten av dagen begge dager! Er noe helt ekstremt ute på formiddagene nå :angry:

    (dette var dorging da, til de som lurte) :angry:

    Jeg var ute et par timer i går kveld og fikk ca. 50 stk sammen med datteren min. Moro tur og artid for henne. Hennes kommentar var : "Nå får vi vel ikke lov av mamma å fiske mer makrell i år. Må vel bare spise nå."

    Så spørsmål til deg, fiskeguten. Hva gjør du med all den makrellen? :wacko:

×
×
  • Opprett ny...

Important Information

By using this site, you agree to our Bruksvilkår.