Gå til innhold
Fiskersiden

Bjørvik

Medlemmer
  • Innholdsteller

    8
  • Ble medlem

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Bjørvik

  1. Hei! Ja, beklager at det var litt posting rundt omkring. Men for å dekke de fleste så var det litt mer hensiktsmessig enn å bare poste det på 1 del av forumet. Så derfor holdt det rett og slett ikke med én tråd :)

    Er det noe mulighet for å legge det ut noe annet sted? Slik at flest mulig ser det.

    Mvh Henrik

    Ja, jeg har brukt Leatherman en lengre periode jeg også.

  2. Hei, alle entusiaster av verdens beste hobby! :)
    Vi er en gruppe studenter som har gått sammen for å utvikle et multiverktøy, rettet mot fisking. For at vi skal klare å utvikle, og ha med det som er nyttig, så trenger vi svar. Og mange svar!
    Så hvis du kunne satt av 2 minutter til å svare på en liten undersøkelse, som kan dytte oss litt i gang, hadde det vært supert!! :)
    Er det noe dere lurer på, eller synes det er noe vi burde hatt med i undersøkelsen (spørsmål eller svaralternativer) så skrik ut!
    Mvh FishTool SB

    https://no.surveymonkey.com/r/V75SV58

    (Vi har postet dette litt rundt omkring. Hvis det blir ansett som "spam", si ifra!)

  3. Gratulerer med flott fangst, omern! :) Hørtes helt sinnsykt ut! Vært bortover der og fiska en del selv, og fått masse flott! Er kjempegøy å fiske på den strekninga!

    Kan også fortelle at jeg ENDELIG, fyttikatta, endelig, har fått sjøørret som kan tas vare på. Men den kom ikke på flua som jeg gjerne skulle likt. Var ute og dorget i Kjerringviksområdet, og plutselig iløpet av 10 minutter så beit det på 2 feite jæveler på 1,4 og 1,3 kg.

    Off, var så deilig. My faith is restored.

    Har ikke bilder da, men de var feite som grisen.

  4. Fisker'n fra Eik!

    Jeg glemte jo å poste bilde av de igjen, men nå har jeg endelig klart å karre meg til det! Så her er de :-)

    1,8 kg

    5x7tki.jpg

    1,1 kg, 1,0 kg og 700 g.

    5pom4h.jpg

    Kan også meddele rævva aktivitet i Sandefjord/Larviksområdet. Jeg har i hvert fall ikke fått noe, utenom noen som har fulgt og et par svake napp. Menmen, nå kommer de snart :-) Jeg har vel egentlig bare sommer- og høststeder jeg fisker på også, litt mer usikker på hvor jeg skal fiske når det er litt kaldere i vannet.



    Dro på kjæreste-tur til Sandvika (ved Ranvika) i går også, bål og kos. Og...fiske! Men var lite å få! Utenom et bad i bokseren, overraskende varmt. 1-2 grader. Blæh!

  5. Det var da vakent til fangst! :) Har du bilde av noen av de over kiloen eller? :) Grattis med bra fangster!

    Hei igjen! Sorry sent svar :) Hadde totalt glemt at du hadde kommentert! Skal få smelt opp noen bilder, og en ny en på 1,8 kg som jeg fikk for 2 uker siden. Nå skal det sies at jeg IKKE hadde tenkt til å ta den, men sluken hadde maltraktert gjellene på stakkarsen. Så da måtte den rett og slett dø! :(

    I det siste har det vært dårlig med fangst her i Sandefjord og Larviksområde. Største har vært halvkiloen, men er da noen kjemper som følger. Tenkte jeg skulle prøve meg opp mot Horten og ned mot Helgeroa denne uka! :) Dette blir på dagtid, så kanskje det er mer lykke ute og går.

  6. Vært ute og fiska nesten hver dag de siste 2 ukene, og har biti som rakkern. Alt fra 300-1100g! :-) Har vel fått en 2-3 ørret hver tur, men det er først nå de siste dagene jeg har fått de på kiloen og oppover. Fikk øye på en ********* stor en som fulgte sluken min her om dagen også, den var, uten å overdrive, noe av det største beistet jeg har sett, den nærma seg nok en 4-5 kg. Ellers har kameraten min også fått en del ørret mellom 1kg og 1,6kg!

    Jensens Tobys og sølvpilen fra magic minnow har tatt så og si alle.

    Sandefjord- og Larviksområde.

  7. Hei, alle sammen! :-)

    Masse fint som svømmer rundt i Sandefjordsfjorden og utover, om dagen.

    Vi har dratt opp fisk på fisk den siste 1,5 måneden, ikke noen supersvære. Men vi fikk 2 stk på 1,4 kg to dager etter hverandre forrige helg.

    Ellers har det vi har fått liggi på 600-700 gram i gjennomsnitt. Pleid å slippi ut alt som er mindre, eller altfor magert.

    Har vært litt stille denne uka, skal jeg være ærlig. Vært ute 2 ganger, og det vi har fått var masse småørret, én dugandes på 550 gram og 2 rødtorsk på 1,5 kg hver (Vi var drittlei av at fisken ikke beit etter x antall timer, så vi gikk en liten tur lengre ut og pilka og kosa oss. Litt flaut å komme hjem med det og ikke ørret da.).

    Har for det meste brukt Jensens Tobies (12/16g Blå og sølv), Dirty Harry (13g), Bornholm (Grønn/Sølv), Sølvpilen (Grønn, Hvit og rød/Blå og hvit). Og en lita lilla sluk som jeg ikke har peiling på hvor jeg har kjøpt eller hva slags merke det er!

    Dette er egentlig første "ordentlige" sesongen jeg har fiska sjøørret aktivt, lært masse. Og personalet på Skitfiske i Sandefjord har lært meg veldig mye!

    Fader så gøy det er å fiske, gutta! :-) Er det noen som kan komme med noen tips om sluker, steder osv?! :-) Seeking more knowledge!

×
×
  • Opprett ny...

Important Information

By using this site, you agree to our Bruksvilkår.