Jump to content
Fiskersiden

ViktorS

Members
 • Posts

  273
 • Joined

 • Last visited

Posts posted by ViktorS

 1. Hei ståle:)

  Skal selv kjøpe meg en stang for kombinert fjell/sjøfiske etter ørret og sjøørret. Har i dag en speedmaster 3-14, og skal bytte den ut til en LM eller M. Av erfaring kaster L-stanga helt greit sluker opp til 18 gram, og litt tyngre (men da må man lobbe ut sluken.

  Har en Penn Conflict 2500 som virker Perfect til begge bruksområdene, og bremsen skal være god nok til å kjøre ganske så bra fisk!:)

  Hvis noen vil bytte en pent brukt speedmaster 3-14 i en litt tyngre utgave, eventuellt en beastmaster reisestang, så bare rop ut!:)

 2. Hei

  Jeg og noen venner tenkte å ta oss en uke på laksefjordvidda. Er det noen som har tips til gode vann der inne? Vi er fluefiskere, og liker ikke for store vann. Så små vann og elver/bekker er det vi jakter etter der inne.

  Vi kjører bil inn, og tar med oss lavvo for hovedcampen vår, samt vi tar med mindre telt også hvis vi skal gå en stykke innover/bortover.

  Første uke i august er tidspunktet for reisen vår :)

 3. Har en shimano speedmaster coregonus 210 UL som jeg skal selge. Eneste som er med den, er at snellefestet er meget stramt... Mptte ofre litt lakk og "plast" på snella for å få presset den inn... PM meg hvis du er interressert, qå blir vi nok enige om en god pris:)

 4. Takk for svar espen. Har vært 2 dager på rad ved ett kjent elveutløp på kvaløya. Har vært stor aktivitet av bpde SØ, laks og røye her, som veiter helt inne ved land, og helt inni elvemunningen. Har fiskeg i skumring, og fiskene har fulgt flua helt inn til land, men biter ikke... Har prøvd rekeimitasjoner, streamere, zonkere, hubbabubba og ifa.. Vil ikke ta.. Hverken ved kjapp eller langsomt inntrekk... Har du noen tips?

  Fikk en SØ på 4 hekto på sluk ved en holme på samme plass, den hadde vel 40 lus på seg, og sporen og noen finner var brutt ned.. (hvorfor, vet jeg ikke), men den var i dårlig forfatning.

 5. Da er det kanskje lit ufint å nevne at jeg hadde 11 fra torsdag til søndag ;-)

  (I tillegg til de som slapp og ikke satt !!)

  Det kunne vært ufint, men dette havner vel mere i kategorien, "ondskapsfullt"....

  Så morro da!:) jeg hadde vel 30-40 timer i kvalsundelva siste 10 dagene, eneste jeg har vært borti er 1 laks, en bruning på kanskje 3 kg..

  Og som betaling for din ufinhet, så tror jeg at jeg.må stjele noen tips ang plass, og fluevalg i dek flotte elva du har fått de fiskene dine!;) for jeg skjønner IKKE hva som er trikset...

  • Like 1
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.