Gå til innhold
Fiskersiden

technics

Medlemmer
  • Innholdsteller

    10
  • Ble medlem

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av technics

  1. Hei,

     

    Jeg trenger en god anbefaling til fluesnøre til min Hardy Shadow #7. Jeg blir hovedsaklig til å fiske i små og mellomstore elver etter laks/sjøørret. Jeg fisker med Rio Intouch Perception på min #4 stang. Litt usikker på hvilken fisketeknikk jeg blir å bruke men rullekast blir nok brukt mye pga vegetasjon. Er Rio Intouch Gold et bra alternativ?

  2. Hei!

     

    Har lyst å ta med kona på en liten tur til en lakselv i Sogn- og fjordane eller Hordaland. Vi er begge helt fersk og ønsker tips om koselige og spennende små elver med laks fra 1-5 kg. Vi har erfaring fra innenlandsfiske og har lyst å få smaken på laks i år :)

    Gode tips og anbefalinger til to amatører mottas med stor takknemlighet !!

  3. Heisann,

    Jeg skal feriere på en hytte i Gudbrandsdalen i område Gålå, og siden jeg er grønn på fjellfiske i Oppland (er nordlending), lurte jeg på om det er noen som kunne hjelpe meg på veien.

    Jeg mener å ha hørt at det kan være bra fiske på Ringebufjellet og Gausdal Vestfjell. Sistnevnte har vel flere muligheter og kanskje større fisk? B) Muligens finnes det gode fiskevann nært Gålå også? Planen er å ta med meg telt og telte et par netter ved et bra område... Blir nok også å teste storørreten i Lågen!

    Er det noen som kan gi meg noen konkrete tips, blir jeg fantastisk glad. PM om ønskelig. :bow:

    På forhånd, tusen takk!!

  4. Hei alle fiskevenner,

    Jeg trenger litt hjelp fra lokalkjente;

    Nå i Juli planlegger jeg å ta en tur inn til Anjavatnet med min samboer, men har noen ubesvarte spørsmål. Det jeg forstår er at man kan ta to ulike ruter inn; enten inn Høgskaret via Høgskarvatnet eller fra innerst i dalen ved parkeringsplassen og følge stien mot Vuoma-hytta. Se bilder. Hvilken rute vil være best og raskest? Av det jeg har hørt må man gjerne beregne 8 timer spasertur? Det er vel nokså stor fordel å gå etter sti, og det vet jeg ikke om finnes opp Høgskaret?

    Hvis det er noen som har konkrete tips de vil dele, til fiskeplasser rundt vannet og eller andre gode vann i området, er jeg veldig takknemlig, gjerne PM. Jeg er selv nordfra og har opplevd godt fiske på bl.a. Laksefjordvidda, så nå er planen å gjøre min samboer like hektet som meg selv. Anjavatnet er etter sigende svært godt med grov røye og ørret.

    Gikk til innkjøp av nytt utstyr for turen, Speedmaster og Caldia fra Daiwa. Det lukter fisk :D

    screenshot20120625at919.png

    screenshot20120625at920.png

×
×
  • Opprett ny...

Important Information

By using this site, you agree to our Bruksvilkår.