Gå til innhold
Fiskersiden

Bjørn Vervik

Medlemmer
  • Innholdsteller

    26
  • Ble medlem

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Bjørn Vervik

  1. Hr Laks er nok større og mer spennende å få på kroken, men det å få komme seg ut og opp i høyden og nyte den rå naturen vi har med mange spennende vann er det som trekker meg.

    Hardangervidda fikk vi så vidt en liten smak av dette året, ene kameraten min og kona hans har fått seg hytte på Rauland som nok kommer til å bli brukt en del i de kommende årene for noen turer inn på vidda.

    Veldig vakker natur, og veldig lettgått når man kom seg opp i høyfjellsterrenget, og selv om fisket ikke var allverdens dette året, så håper vi å få testet litt mer neste år for å finne noen greie fiskevann :)

  2. Selv så håper jeg å få prøvd meg litt på isfiske for første gang denne vinteren. Hadde gjort seg med en tur ut på isen mens snøen ligger tungt på greinene rundt omkring og se om røya biter.

    Noe må man finne på når man ikke lenger kan trekke til fjells og jakte på ørreten :D

  3. Takk :)

    Nå skal jeg ikke påstå noe, men lurer på om ikke det var inne i Frafjord eller Dirdalen en plass, er en stund siden klippet ble filmet så er ikke helt sikker.

    Blitt en del turer opp over åra så det går litt i surr etter hvert :-)

  4. Takk for det :-)

    Foretrekker selv å få fisk på stang, føler at garnfiske blir litt vel passivt, selv om det er veldig kjekt og spennende der og da når man trekker garnet.

    Selv så liker jeg best turer opp i fjellet med stanga, får man litt i pose og sekk, både vakker natur og spennende fiske :-)

  5. En liten video fra Suldal hvor vi tilbrakte to dager på sensommeren og var såpass heldige at vi mer eller mindre fikk kose oss i høyfjellet på årets 2 fineste dager uten å oppleve det evinnelige regnværet som har preget årets sommer.

    En del pene ørreter, og våre første røyer :-)

    Første videoen vi har lagd, så er ting som kunne vært bedre, men vi lærer så lenge vi lever :-)

×
×
  • Opprett ny...

Important Information

By using this site, you agree to our Bruksvilkår.