Jump to content
Fiskersiden

Megalodon

Members
 • Posts

  6
 • Joined

 • Last visited

Posts posted by Megalodon

 1. Tok en tur til Alvøen i ettermiddag for å sjekke ut fiskeforholdene, mange år siden sist. Fyyy f.... for en svinesti..!! Boss og dritt fløt over alt, og en snekke som ikkje fløt i det hele tatt kunne skimtes neri taren..!

  Sto en god gjeng og fisket fra kaien, etter dialekten å dømme var de østfra, langt østfra.., og ettpar slappe paler låg på asfalten og koste seg blant tomme pizzaesker, rekeskall og annet rusk og rask.

  No skal ikkje eg forhåndsdømme noen som helst siden eg ikkje vet kem som e ansvarlig, men eier ikkje folk sjølrespekt lenger??

  Ser dessverre ikke ut der lenger....den båten ligner på den som var fortøyd med kaien.Så den en kveld med lykt når jeg fisket litt.

 2. Skjønner,kjøpte Sealskin hansker på XXL,men er ikke helt optimalt,føler de er litt klumpete med tanke på å håndtere stangen. Har skadet blodsirkulasjon i tidligere alder,så har et svært problem med at hendene fryser til bare det er litt kaldt.Men du sier at Sealskin har flere varianter? er det noe side du kan referere til?

×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.