Gå til innhold
Fiskersiden

nygård

Medlemmer
  • Innholdsteller

    20
  • Ble medlem

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av nygård

  1. Hvis du har unger (gutter): Raid lekekassa mens de sover.. hvis du skrur ut motoren fra en lekebil kan du koble den til kontrollen til tågbanen og vips...( Jeg gjorde dette og satte på barberblad og lagde "motorsag" da jeg var guttunge)

    ps. Jeg er ikke helt sikker på hva jeg prater om her...

    hehehe, er dårlig med unger her i huset:p men takk for tipset:)

    Vet ikke om no justerbar, men teknikkmagasinet har en diskokulemotor som fungerer fint. Spørs jo på hvor mye du skal lage, med drar greit 10 beter på 100gram. Selvsagt avhengig av hvordan du konstruerer hjulet.

    Edit: fant den ikke på nettbutikken ,men mulig de har den i butikken

    fant en passende motor på teknikmagasinet, så da er det bare å sette igang og bygge:)

  2. har før brukt en drill og en liten hendig strips til og justere farta når jeg skulle tørke betene jeg har lagd:) men nå som vinteren nærmer seg så regner jeg med att produksjonen øker betraktelig:P noen som har noen tips om hvor det er og få kjøpt en justerbar el-motor som egner seg til dettte?

  3. Jeg lo ikke:p hadde spist 2 poser med djungelvrål(lakrisgodteri) og en 0,5 med red bull som fikk blanda seg godt i magen på tur opp til plassen jeg skulle prøve den:o gjeddefaen bestemte seg for og ta plopperen 2 sek før jeg sku løfte den opp og ta ett nytt kast, så den tok meg rimelig offguard for og si det sånn:p nesten så jeg måtte sette meg ned for og ikke tømme hele djungelvrål/redbull blandinga i buksa xD

  4. Takk for svar:) jeg kaller det for gummibeist fordi noen av dem rett og slett ser ut som noen beist;p lage former og sånn er ikke noe problem siden jeg har cnc maskin og alt jeg trenger i hobbyrommet(les.i hele huset) tenkte mest på hvor det går ann og kjøpe gummi og slikt:)

    Er ikke noe hokus pokus med selve støpinga, men å lage en master/prototype kan bli litt prøving og feiling. Silikon til å lage former av er ganske dyrt, og da er kjipt å måtte skrote den. Å lage former i gips går jo og an, men de holder ikke så lenge, silikonformer ryker etter hvert de og.

    For å kommei gang så trenger du en varmekilde, jeg bruker en gammel mikrobølgeovn, da den kan jeg dra med på utsiden (prøvde med en gammel hybelkomfyr en gang og, men jeg synes det er vanskeligere å varme opp fler farger av gangen på en slik) Du trenger og noen varmebestandige glass, kaffekopper funker, men er litt små, jeg har liters mål fra Pyrex, disse er å få kjøpt på noen Jerniabutikker og Clas Ohlson.

    Plasten (plastisol) kan du handle hos Andree, http://www.andreelures.se/. Anbefaler og noen gode hansker og vernebriller/maske. Sitter man ute føler jeg ikke at gassmaske er nødvendig, skjønt jeg svei en kvart liter i mikron en gang, og røyken som kom ut når jeg åpna døra, svei i trynet :)

    www.makelure.com er det en del tips å hente. Men hardhet på plastikken blir jo opptil hver enkelt å finne ut av hva de vil ha.

    Takk takk:) da blir det handlig av forskjellige gummi typer, kjenner jeg meg selv rett så må jeg prøve 50 000 gummi typer før jeg blir fornøyd xD

    Michael

  5. mo i rana er plassen! er veldig vanskelig og leie båt på mo. da må du nesten komme i kontakt med privatpersoner.

    har fått mye fin kveite i mo i rana:) og ja, er nesten håpløst og finne noen som leier ut båt, og ihvertfall vanskelig å finne noen som er like ivrig som meg:p når jeg først kommer ut på havet er det VELDIG vanskelig å få meg på land igjen:p
  6. hei:) sitter og har lyst til og planlegge en gutte tur til nord for kveite fiske, men da trenger jeg noen tips:) som f.eks hvor i nord synes dere det er best og fiske etter kveita også må det være ett sted som har hytte utleie og båtutleie:)

    har vanligvis reist til mo i rana 1 mnd hvert år for å fiske å besøke familie, men pga skillsmisser og masse andre greier så har jeg mista muligheten til og få låne båt oppi der(*****). er helt fersk her på forumet og setter stor pris på alle svar:)

×
×
  • Opprett ny...

Important Information

By using this site, you agree to our Bruksvilkår.