Gå til innhold
Fiskersiden

Vestavind

Medlemmer
  • Innholdsteller

    4
  • Ble medlem

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Vestavind

  1. Jeg handler imorgen tidlig. Jeg skal kombinere det med Fenwick 944L http://www.skittfiske.no/Avdelinger/FISKEUTSTYR/Stenger/Haspelstenger/Fenwick/Wild-Wings/Fenwick-Wild-Wings-9-4--3-15gr-Haspelstang---4-delt-140184-p0000071563.aspx

    Og det er fortrinnsvis ørreten det skal fiskes etter. Det er ikke, som for mange andre også, bare det rasjonelle som blir vektlagt her. Har lyst på Okuma'en, men Shimanoen skal levere minst like bra.

    På forhånd takk.

  2. Etter mange år med billigsneller og stenger av ymse kvalitet skal årsbonusen svis av på stang + snelle. Hadde en selger fått tak i meg nå hadde han kunne gjort det godt, pengene er ute av lomma og vel så det.

    Som sagt vært gjennom en haug med div dårlige sneller oppgjennom, du vet disse som alltid klikker når du er midt oppå fjellet, de som plutselig bestemmer seg for å ikke tåle innsveiv av en 8gr spinner eller stengene som brekker som lyn fra klar himmel. Eller som i Nordmarka ifjor, festet til snella sprekker?! Hørt det før? Ikke jeg heller..

    Jeg har spart på Villmarksliv nr.6 2012 hvor de tester haspelsneller. De i klassen 2-4.000kr tester alle veldig bra. Daiwa Caldia 3000 aller best. Denne går på Ebay for rundt 300$ inkl shipping, ekls mva. Det er OK pris, jeg fortjener å bruke såpass etter alle disse årene. Er det bare å kjøre på? Vi snakker ørretfiske her, det er mulig det er litt overkill, men ha i bakhodet at jeg skal gi en gave til meg selv også :showoff:

    Er egentlig klar for alle de andre i testen også; Shimano Biomaster 2500 FB, Daiwa Exceler-Z 2500, Daiwa Ballistic 2500 SH.

    Shimano Stradic 2500 FD og Stradic C14 F er de som appelerer mest. Stradicen sikkert fordi det er den jeg har pirket på fysisk.

    Stang:

    Vi fisker stort sett i ørretvann hvor det aldri er tatt noe større enn 2,5kg. Jeg har bruk for gode kast der hvor jeg har vært oftest. har dere noen gode anbefalinger? I klassen 1200-3000kr.

    På forhånd takk for svar

    Det er vel nå når alt utstyret kommer på plass at fisken uteblir, men jeg har jo skvipet som ikke er brukket/bøyd i boden hvis det blir for galt.

  3. Hei :)

    Har tenkt å kjøre ny havfiskestang, har dere noen erfaringer dere ville dele eller anbefalinger. Har tenkt og halde meg under 1500 kr. Har tenkt litt på Penn Overseas pro Travel, Penn Powerstix, Ugly stik boat.

    Nokre dere ville anbefalt? Har planer om å bestille frå Mmfiske.no. Men viss det er noen andre stenger som du ville anbefalt så nevn dei også ;)

    MVH

    Eivind Larsen :) :)

    Jeg har Ocean Tackle sin Fathom Blade 6" og er veldig fornøyd. Kjøpte den fra USA, men den kom i posten til en rimelig sum. www.tackledirect.com

×
×
  • Opprett ny...

Important Information

By using this site, you agree to our Bruksvilkår.