Gå til innhold
Fiskersiden

Tor2r

Medlemmer
  • Innholdsteller

    11
  • Ble medlem

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Tor2r

  1. Så snart isen går her i området så er jeg en Jerkefisker. Kjøpt inn ustyr i løpet av vinteren, alt står klart.

    Blir spennende å prøve teknikken fra min fiskekajakk.. blir nok en litt egen type teknikk da jeg sitter ganske lavt i vannet



    funker bra å jerk-dorge med kano ja. leste om en svenske som spesialiserte seg på det. han vant konkurransen "meterligaen" i fiskejournalen et år med et lass gjedder tatt på den metoden.

    hvor kan man lese om dette? fisker selv fra fiskekajakk..trenger tips ;)

  2. Mange gode tips men aldri en regel uten unntak. I min tid har jeg gjort mye rart. Har brukt store dupper som plasker og bråker, og fått napp etter 30-60 sekunder. Jeg har hatt med småunger som har kasta sten og bråkt ved vannet og allikevel fått kilosfisk.

    Meitefiske etter ørret er kosefiske og du kan prøve mye rart som funker. Da stanga mi en gang knakk på tur, brukte jeg cola flaske, sene og krok, funket det:-)

    Sleng på litt mark fra coop, hiv utti, fyr opp bålet og vent:-) alt trenger ikke være så high-tech.

  3. velkommen til forumet.

    det første du bør gjøre(hvis du ikke har gjort det) er å sjekke ut detta delforumet. er tjukt med tråder om utstyr.

    her er et eksempel: https://www.fiskersiden.no/forum/index.php?showtopic=64566

    sjøl jerkfiska jeg med haspelutstyr et par år før jeg i høst skaffa meg spesialutstyr. siden jeg hadde litt penger å avse blei det litt high-end utstyr på meg. endte opp med savage gear woody light 6,6 100gr, revo toro 51HS og 0.36mm powerpro.

    de har vel noen ferdige kombinasjoner på http://www.skittfiske.no/ . så nå at det var salg på lavprofilsneller på http://www.gero.no/default.aspx

    anbefaler deg å kjenne fysisk på utstyret før du bestemmer deg. særlig pga hvordan snella ligger i hånda.

    når det baits så har jeg sansen for freestyler, deviator, deviator belly up og salmo slider. har ikke havna på håndlagde baits-kjøret enda.

    Takk for svar! :)

    har tittet litt på woody light.

    Samt Okuma Citrix Low Profile snella.

  4. Buster Jerk heter de

    Buster Jerk :) De er veldig lettfisket og har mange storgjedder på samvittigheten. kan fiskes fra 1 - 3 meters dyp ca og har innebygde rasselkuler som lokker bra. Vekta ligger på ca 60 - 70 gram og den er 15 cm lang. Anbefaler filmen "gäddfeber" Hvis du skal begynne med jerkfisket. Der forteller de litt om jerkteknikker og ikke minst hva buster er god for :)

    Så gäddfeber i går faktisk:-)

    jeg tar dem jeg, send kontonummer på pm så setter jeg over penger til deg. pluss på litt i frakt også da:-) lurer du meg, så får jeg gjeddekongen til å kaste en forbannelse over båten din slik at du aldri mer får gjedde ;-) hehe

  5. Hei!

    Skal begynne med jerkefiske, har fisket gjedde med standard greier før, men vil nå prøve litt jerking :-D (ja, har sett Gjeddefeber)

    Har surfet litt på sider fra norge, men vet liksom ikke hva jeg skal velge, da det er få "ferdigsett"

    Trenger stang og snelle, evt om det er sene som er anbefalt så kom med tips.

    Opp til 3000. Gjerne forslag rundt 2000 også :)

    Også det evige spm, hvilken jerkbait er din favoritt? hvilken prøver du alltid først med? og hvilken har du godfølelsen for? :)

×
×
  • Opprett ny...

Important Information

By using this site, you agree to our Bruksvilkår.